Κατέβασε ρολά η Public σε Άργος και Αγρίνιο

171

Στη διακοπή λειτουργίας των καταστημάτων στο Άργος και το Αγρίνιο προχώρησε η Public, ενημερώνοντας τους εργαζόμενους και τους πελάτες κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Το σύνολο της δραστηριότητας και των εμπορευμάτων που διέθετε θα μεταφερθούν σταδιακά τις επόμενες ημέρες. Οι πελάτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω του pubic.gr και της νέας υπηρεσίας Locker Pickup σε συνεργασία με την Box Now.

Το κατάστημα τεχνολογίας της Public συγκέντρωνε το ενδιαφέρον και την προτίμηση των καταναλωτών όχι μόνο από το Άργος αλλά σχεδόν από όλη την Αργολίδα. Απασχολούσε 10 υπαλλήλους, εξειδικευμένους, και λειτουργούσε από το 2013.

Πληροφορίες φέρουν πως, την μοίρα των καταστημάτων του Άργους και του Αγρινίου θα ακολουθήσουν και άλλα καταστήματα μεγάλων πόλεων της Περιφέρειας.

Εικάζεται ότι η αλλαγή του μοντέλου λειτουργίας της μεγάλης αλυσίδας αποφασίσθηκε λόγω αλματώδους ανάπτυξης των πωλήσεων μέσω e-shop και των αλλαγών που επήλθαν μετά την εξαγορά της WIND (την οποία εν πολλοίς εκπροσωπούσε) από τη NOVA.

Το κατάστημα της αλυσίδας λειτουργούσε στο Άργος από το 2013 στην οδό Δαναού 25