Και επισήμως “παρών” ο Γιάννης Κουριαννίδης στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου

176

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιττας της Δημοτικής Παράταξης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική», υπό την ευλογία του π. Λεοντίου.

Γιάννης Κουριαννίδης

Ο επικεφαλής της Παράταξης, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Κουριαννίδης, στην ομιλία του προς τους συγκεντρωθέντες ανακοίνωσε επισήμως την απόφαση του ιδίου και των συνεργατών του να διεκδικήσει εκ νέου την εκλογή του στο δημαρχιακό αξίωμα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό του έργου του από το 2019 μέχρι σήμερα, κατέδειξε τη συνέπεια μεταξύ λόγων και πράξεων, τονίζοντας ότι τίμησε την εμπιστοσύνη των πολιτών που εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στην Παράταξή του και δεν την εξαργύρωσε με κάποια αξιώματα όπως έκαναν άλλοι την επομένη των εκλογών. Επισήμανε επίσης ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του συμμετέχουν με συνέπεια σε όλες τις συνεδριάσεις των οργάνων που εκλέχθηκαν ή ορίστηκαν (δημοτικό συμβούλιο, δημοτικές επιτροπές κ.λπ.) και διακρίνονται για τη σοβαρότητα και υπευθυνότητα του έργου τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι διαφόρων πολιτικών και άλλων φορέων, όπως το Συντονιστικό του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες» (ο περιφερειακός σύμβουλος ΠΚΜ Άγγελος Αγγελίδης, ο Δημήτρης Βαλασίδης και ο Αστέριος Χασάπης), εκπρόσωπος του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» (η αντιπρόεδρος Αφροδίτη Λατινοπούλου), ο πρόεδρος του κόμματος «Ελεύθερη Πατρίδα» (Νίκος Βασιλειάδης), εκπρόσωποι του κόμματος «Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου» (Απόστολος Σιώκος και Νίκος Καραγιαννίδης), εκπρόσωποι του κόμματος «Εθνική Δημιουργία» (Ηλίας Κωστόπουλος και Παναγιώτης Παναγιωτίδης) και ο Γ´ Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Ιωάννης Στεφάνου, ενώ παρέστη και ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης Αντώνης Γραίγος.

Τις επόμενες ημέρες ο κ. Κουριαννίδης θα ανακοινώσει τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του.