Γιώργος Λυσίκατος: Από αντίπαλος του Κωστούρου κατέληξε στο ψηφοδέλτιό του

381
Γιώργος Λυσίκατος (στο κέντρο, από την εκδήλωση Μαλτέζου)

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των αμφίπλευρων προσεγγίσεων, ο Γιώργος Λυσίκατος συμφώνησε με τον Δημήτρη Κωστούρο την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο του αποχωρούντος Δημάρχου Ναυπλιέων.

Είχε προηγηθεί η προώθησή του στη θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας και αργότερα η ένταξή του στο Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λυσίκατος, υπό την ιδιότητά του ως διοργανωτή της ομιλίας της Όλγας Κεφαλογιάννη δεν είχε προσκαλέσει τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών για να παραστεί. Ο ίδιος, υπό την κομματική του ιδιότητα παρέστη στην εκδήλωση αναγγελίας της υποψηφιότητας του Γιάννη Μαλτέζου ενώ δεν παρέστη στην κοπή της βασιλόπιτας της Δημοτικής Παράταξης ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ του Δημήτρη Καμπόσου.

Ο Γιώργος Λυσίκατος, προέρχεται από την ΟΝΝΕΔ και κατά πληροφορίες στοχεύει στην θέση του Γιάννη Μπούνου (στο Δ.Σ. Ναυπλίου) σε περίπτωση που αυτός, τελικά, δεν θέσει υποψηφιότητα.

Επαγγελματικά ο Γιώργος Λυσίκατος ασχολείται με Τουριστικές επιχειρήσεις. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Πειραιά και της Σχολής Δομικών Έργων.

Στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές, ο Γιώργος Λυσίκατος ήταν υποψήφιος με τον αντίπαλο του Δημήτρη Κωστούρου, Παναγιώτη Αναγνωσταρά χωρίς όμως να εκλεγεί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ (10-2-2022) Θεωρώ αναγκαία τη διόρθωση του κειμένου στο σημείο που αναφέρεται η ομιλία της Όλγας Κεφαλογιάννη. Το ορθόν είναι ότι πρόκειται για την κοπή της Πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου.