Βρισιές και τσακωμοί από νυν και τέως Πρόεδρο ΔΕΕΠ (Ν.Δ) Ηλείας

251

Σε μια μέρα εορταστική για τον Πύργο (10 Φεβρουαρίου-Εορτή Πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους) και παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, ο διορισμένος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιώργος Λαμπρόπουλος θεώρησε σκόπιμο να “λύσει τυχόν διαφορές του”  τόσο με τοπικούς δημοσιογράφους, όσο και με τον πρώην (και εκλεγμένο) πρόεδρο της ΔΕΕΠ Χρήστο Γαβρά

Δεν ξέρουμε αν τέτοια δυσάρεστα γεγονότα έχουν ξανασυμβεί σε άλλη ΔΕΕΠ της Ελλάδας αλλά ο Πύργος για άλλη μια φορά “πρωτοτύπησε”. 

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αναφέρουμε τι ειπώθηκε, εξάλλου πλέον είναι γνωστά αφού από την Παρασκευή έως ακόμα και σήμερα είναι στα “τοπ” θέματα της τοπικής επικαιρότητας. 

Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι κάποια στιγμή ο κάθε πρόεδρος εκλεγμένος ή διορισμένος, θα πρέπει να έχει ενσυνάισθηση της θέσης που κατέχει.  Εκπροσωπεί τοπικά ένα  κόμμα που αυτή τη στιγμή  κυβερνά και έχει υποχρέωση να το παραδώσει στους επόμενους τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα που το παρέλαβε και όχι αρκετά χαμηλότερα. 

Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι στα Κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας αλλά και ο γραμματέας οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης να πράξουν τα δέοντα ώστε να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα. 

 Πηγη: https://www.odigos.gr

Ύ.γ. ΕΣΗΕΠΗΝ: Καταγγελία κατά του προέδρου της ΔΕΕΠ Ηλείας (διαβάστε εδω )