ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΡΓΟΥ

171

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

Με αφορμή ένα ήσσονος σημασίας θέμα (ΘΕΜΑ 17 : Διεξαγωγή κλήρωσης για τον διορισμό δύο(2) Δημ.Συμβούλων με τους αναπληρωτές κλπ…) στο Δ.Σ της Τετάρτης 2/2/2023, γίναμε μάρτυρες ενός απαράδεκτου παραληρήματος εκ μέρους του Δημάρχου Πύργου κ.Τάκη Αντωνακόπουλου.

Εν ολίγοις και σαφώς, αμφισβήτησε την κλήρωση (μια διαδικασία δεκαετιών με συγκεκριμένο τρόπο) κάτι που εκτός από πρωτόγνωρο είναι και προσβλητικό για όλους (αιρετούς και υπαλλήλους).

Ο τρόπος δε που το έκανε και όσα είπε, εκτός ότι ρίχνουν για ακόμα φορά το επίπεδο των θεσμών στα τάρταρα, αποτελούν μνημείο αποφυγής συμπεριφοράς από τον Πρώτο Πολίτη του Δήμου αλλά και από τον οποιοδήποτε.

Ως Δημοτική Παράταξη με 9 έτη παρουσία στο Δ.Σ ( όσα ακριβώς και η Παράταξη ΑΝΑΣΑ) καταγγέλουμε αυτή την συμπεριφορά και όσους την εγκρίνουν (έστω και με τη σιωπή τους ). Ατέλειωτες κληρώσεις έχουν γίνει και θα γίνουν και ουδέποτε υπήρξε θέμα.

Στηρίζουμε όσους υπαλλήλους του Δήμου μας θίχτηκαν με τις εκφράσεις και τα υπονοούμενα για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και όσους ακόμα θίγονται καθημερινά από αυτό το καθεστώς που υπάρχει.

Οι εναπομείναντες 4 από την Παράταξη του, καθώς και οι εναπομείναντες «συνεργαζόμενοι» 2+2+1+1+1(ξέρουν αυτοί ποιοι είναι) να τον χαίρονται. Δεν είναι άμοιροι ευθυνών εφόσον συναινούν.

Η λέξη συγνώμη είναι άγνωστη για τους εκ γενετής ξερόλες και υπερφίαλους παντογνώστες. Αντί λοιπόν να ζητούν συγνώμη από όλους όσους τους ασκείται καθημερινά εργασιακός και πολιτικός εκφοβισμός, να ζητούν συγνώμη από τους Δημότες μας που με αποτροπιασμό παρακολουθούν τέτοιες αήθεις συμπεριφορές, καθώς και να ζητούν συγνώμη και από όλους όσους έχουν το ψυχικό σθένος να παρακολουθούν ζωντανά δια ζώσης ή από το διαδίκτυο τις συνεδριάσεις μας, ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ και ΝΑ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.

Το επίπεδο έχει κατρακυλήσει στο πάτο, με συγκεκριμένη υπαιτιότητα του ανθρώπου που μονολογεί συνεχώς αυτά τα 3 χρόνια. Πραγματικά χρειάζεται πολύ ψυχραιμία και ψυχική υγεία για να παρακολουθήσει κάποιος αυτό το «θέαμα» που προσφέρει ο κατά τη δική του φαντασίωση και συμπεριφορά  «πλανητάρχης» και τα δεκανίκια του.

Είναι σίγουρο πλέον ότι το διάστημα 2019-2023 θα γραφτεί με μελανά χρώματα για την Ιστορία του Δήμου μας και θα περάσει ανεπιστρεπτί στη λήθη τον Οκτώβριο του 2023.

Η βεβαιότητα αυτή προέρχεται από το ότι είμαστε σίγουροι ότι μόνο ένα μικρό ποσοστό από τους Δημότες μας θέλει να επιβραβεύει τη χυδαιότητα. Το συντριπτικό ποσοστό θα την απορρίψει και θα επαναφέρει τον Ιστορικό Δήμο μας στη θέση που του αξίζει. Μαζί με αυτή θα απορρίψει και τους εκφραστές της και θα τους στείλει οριστικά και αμετάκλητα στο κάλαθο των αχρήστων.

Σας επιστρέφουμε όλες τις προσβολές– ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ….