Άποψη του Άγγελου Δρίτσα, ιδιοκτήτη και διαχειριστή πανελλήνιου δικτύου ενημέρωσης

153

Με τίτλο «Τα στελέχη του Κωστούρου, ο ένας μετά τον άλλο, αδειάζουν τη βάρκα του νυν Δημάρχου!..», ο Άγγελος-Δημήτριος Δρίτσας, ανάρτησε χθες 3η Φεβρουαρίου 2023, ένα σχόλιο με το οποίο ερμηνεύει –με το δικό του τρόπο και ύφος- τις αποχωρήσεις στελεχών (Αιρετών και μη) από την δημοτική παράταξη του σημερινού δημάρχου Ναυπλιέων.

Πυρήνας του σχολίου είναι η άποψη ότι ο Δημήτρης Κωστούρος, χάνει τα στελέχη που τον οδήγησαν ή συνέβαλαν σε μία σειρά από εκλογικές νίκες εξ αιτίας της συμπεριφοράς του ή και της ευνοιοκρατίας που εφάρμοσε. Χρησιμοποιεί δε ως επώνυμο παράδειγμα την Μαρία Ράλλη.

Όπως αναφέρει ο αρθρογράφος, ο απερχόμενος δήμαρχος την έχει αναγάγει σε ουσιαστική «αντ’ αυτού», αναθέτοντάς της 15 τουλάχιστον χαρτοφυλάκια και αφήνοντάς την να λειτουργεί ανεξέλεγκτα. Της ασκεί κριτική μιλώντας για δήθεν απαραίτητα έργα που κάνει, ενώ επικεντρώνεται στα έξοδα για πυροτεχνήματα και τιμολόγια θεαμάτων ως μη αναγκαίων.

Δεδομένου ότι ο Άγγελος Δρίτσας ήταν εκ των κορυφαίων συνεργατών του Δημήτρη Κωστούρου για την εκπλήρωση «Ειδικών αποστολών», αναδημοσιεύουμε το σχόλιο (από το argolidatv.gr) και περιμένουμε τη συνέχεια (εκτός και αν η συνέχεια ήταν μια ανάρτηση στο F.B. της Μαρίας Ράλλη όπου όμως αντί απαντήσεων έγραφε «με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και απειλούσε με χρήση δικαστικών μέσων εφ’ όσον συνεχιστή η αναφορά στο όνομά της).

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΡΙΤΣΑ

«Είναι γεγονός οτι τα ικανά άτομα, με τα οποία ο Δήμαρχος στελέχωσε τον Συνδυασμό του και τα οποία τον στήριξαν την Επόμενη Μέρα, φεύγουν από τη βάρκα!

Αναφέρομαι σε Άξιους, καθώς και σε αυτούς που ΔΕΝ δέχτηκαν τα ισοπεδωτικά χτυπήματα του Δημάρχου… Άνθρωποι που τον έφεραν πρώτο, με διαφορά, και του έδωσαν – ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΑ! -μία καρέκλα Ευθύνης! Καρέκλα, την οποία ουσιαστικά ονόμασε “Μαρία Ράλλη”, ένα πρόσωπο το οποίο έκανε – όπως λένε οι…κουτσομπόλες – “Θεά”, την έκανε Αρχηγό, με δεκαπέντε -τουλάχιστον -χαρτοφυλάκια σε Πολιτιστικούς Φορείς και Αθλητικά Σωματεία, της έδωσε το Ελεύθερο των Πράξεων και την άφησε να λειτουργεί ΑΝΕΞΈΛΕΓΚΤΑ , να κάνει έργα ΔΗΘΕΝ απαραίτητα και να εκδίδει τιμολόγια για πυροτεχνήματα και θέαμα, με την αισχρή δικαιολογία οτι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ο κόσμος που θα έρθει, να απολαύσει τα 3D σχέδια και να εντυπωσιαστεί από τα παιχνιδίσματα του φωτός μέσα στο σκοτάδι, σε μια πόλη που την ημέρα αντικρίζει σκαλωσιές και κλαπατσίμπανα έμπροσθεν του Δημαρχείου, και καλατζούκες, λες και θα εμφανιστεί καραγκιοζοπαίχτης στο σκοτάδι μιας στημένης σκηνής…

Ολόκληρη την ανάρτηση μπορείτε να την διαβάσετε στον σύνδεσμο:

https://argolidatv.gr/%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%87%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%89%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%bf%cf%85-%ce%bf-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf/