Οι Σκιαμαχίες της Δημοτικής αρχής

66

(Σκιαμαχία:  μάχη με σκιά–με εικονικό/φανταστικό αντίπαλο – μάταιος και άσκοπος αγώνας με ανύπαρκτο εχθρό)

Με έκπληξη (και με ενδιαφέρον) ξεκινήσαμε να διαβάζουμε μια ανακοίνωση του κ.Αντωνακόπουλου που αφορά την ΔΕΥΑΠ και τις διακοπές νερού.

Για ακόμα μια φορά ο δήμαρχος γίνεται λαϊκιστής…κάτι που ο ίδιος κατηγορεί τους άλλους (όταν τον βολεύει…)

Αντί να βγαίνει και να καταγγέλλει δημόσια του υπαλλήλους της ΔΕΥΑΠ, οι οποίοι κατόπιν εντολής προϊσταμένου πήγαν να κόψουν το νερό (κακώς κατά την γνώμη μας), οφείλει να αφήσει τα πολιτικά κολπάκια και να καθαιρέσει, εφόσον(;) έχουν πέσει σε παράβαση καθήκοντος, τους υπευθύνους για αυτό..

Αυτή θα έπρεπε να είναι η κίνηση ενός σοβαρού δημάρχου. Όλα τα άλλα είναι επικοινωνιακές φανφάρες με σκοπό να φανεί αρεστός στον κόσμο…

Εάν νομίζει ότι κάτι γίνεται παράνομα στη ΔΕΥΑΠ, ας δώσει ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ ώς έχει δικαίωμα για αυτό που νομίζει ο ίδιος ότι είναι η νομιμότητα.

Και κάτι πολύ σημαντικό: Ο κ.Δήμαρχος στις δηλώσεις του, ουσιαστικά κατηγορεί (παραδέχεται) ότι στο παρελθόν η επιχείρηση λειτουργούσε παράνομα!! Μιλάει για παράβαση καθήκοντος και μη εισπραχθέντα δημόσια χρήματα.

Δηλαδή και στα τελευταία τριάμισι χρόνια τα οποία διοικούταν από την πρόεδρο που όρισε ο ίδιος και από τον αντιπρόεδρο, που επίσης όρισε ο ίδιος, κάποιοι έκαναν παρανομίες και δεν λειτουργούσαν σύμφωνα με τον Νόμο;

Αυτά δήλωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος (δεν τα λέμε εμείς).

Οφείλει άραγε ο εισαγγελέας, ύστερα από τις δηλώσεις του Δημάρχου να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να διερευνηθούν ποιοι δεν έκαναν καλά την δουλειά τους και είχαν παρανομήσει; Άλλωστε ο ίδιος μιλάει για εισαγγελέα…Εμείς ως παράταξη ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ θα πάμε το θέμα στις αρχές εάν κανείς από τους Προέδρους της τελευταίας δεκαετίας 2013-2023 (όπως αναφέρει ο κ.Δήμαρχος) ή άλλος θιγόμενος  δε το κάνει.

Όλα τα άλλα για εμάς είναι επικοινωνιακά τρικ τα οποία υπο-βι(β)άζουν την νοημοσύνη μας και απευθύνονται σε «ιθαγενείς».

Τέλος απορούμε με το γεγονός, ότι αν όντως ευσταθούν αυτά που ισχυρίζεται ο κ.Δημάρχος, πως γίνεται αυτό να ανακαλύφθηκε μετά από τριάμισι χρόνια;

Δηλαδή η πρόεδρος (και το Δ.Σ) της Δ.Ε.Υ.Α.Π που είχε ορισθεί απο τον Δήμαρχο τί έκανε τόσο καιρό;

Οφείλει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και η ίδια η πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Π να τοποθετηθεί επί του θέματος, εκτός αν αποδέχεται ότι επί των ημερών της, γίνονταν παρανομίες στον οργανισμό τον οποίο προεδρεύει.

Η σιωπή (της) τώρα ΔΕΝ είναι χρυσός, είναι ΑΠΟΔΟΧΗ όσων είπε ο κ.Αντωνακόπουλος και αφορούν το δημόσιο «μαγαζί» που διευθύνει…

Την ίδια απάντηση θα περιμένουμε και από το σύνολο του Δ.Σ του Νομικού Προσώπου, καθώς και από τις προηγούμενες διοικήσεις των 10 ετών, όπως Ο ΙΔΙΟΣ αναφέρει.

(ή μήπως άρχισε νωρίτερα το καρναβάλι και δε το καταλάβαμε και όλα αυτά που λέει ο κ.Αντωνακόπουλος είναι χαρτοπόλεμος;)

..Πάντως το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ για εμάς γιατί, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ…

Δείτε τι λέει ο Δήμαρχος :

εδω