Το πολιτικό παρασκήνιο της εβδομάδας που πέρασε και οι αποκαλύψεις Καμπόσου, μέσα από την ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

262

Αναδημοσιεύουμε σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας στην εβδομαδιαία εφημερίδα ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ του εκδότη Γιώργου Αργυρίου. Διαβάστε τα …κερδισμένοι θα βγείτε.

Καμπόσος

Μία σημαντική συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Καμπόσος στον Πολύδωρο Δάκογλου στο TV Super. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών έβγαλε πάθος, ρεαλισμό και ειδήσεις. Η πρώτη είδηση αφορά το μέλλον του και εκεί ο Δημήτρης Καμπόσος ήταν απόλυτα ξεκάθαρος. Αυτή η πενταετία είναι και η τελευταία θητεία του. Το 2023 θα δώσει την τελευταία μάχη του και από εκεί και πέρα η παράταξη θα συνεχίσει την πορεία της.

Διαδοχή

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και έτσι ο Δημήτρης Καμπόσος μαζί με την απόφαση για την αποχώρησή του πήρε άλλη μία σημαντική απόφαση που αφορά τον τρόπο και τον χρόνο της αποχώρησης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ένα χρόνο πριν την λήξη της θητείας θα συνεδριάσει η παράταξη και θα εκλέξει αρχηγό. Μόνμο Δημήτρης Καμπόσος λοιπόν γιατί φροντίζει ώστε η παράταξη που δημιούργησε να έχει μέλλον και μετά την αποχώρησή του.

Ηγέτης

Η απόφαση του Δημήτρη Καμπόσου να ανακοινώσει έγκαιρα τον χρόνο της αποχώρησής του αλλά κυρίως τον τρόπο επιλογής του διαδόχου του είναι προϊόν της αγάπης για την παράταξή του και της ηγετικής φυσιογνωμίας του που τον οδηγεί ώστε η διαδοχή να γίνει με ομαλό τρόπο και να διασφαλίζει την ενότητα αλλά και την προοπτική για το μέλλον.

Περιφερειακό

«Κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης 25ης τακτικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι επικεφαλής των παρατάξεων «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης, «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» Γιώργος Δέδες, «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος, «Πράσινη Πελοπόννησος» Δήμητρα Λυμπεροπούλου, «Ανταρσία στο Μωριά-Συμπόρευση για την Ανατροπή» Παναγιώτης Κάτσαρης καθώς και η ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλος Μαργαρίτα Σπυριδάκου κατέθεσαν έγγραφη καταγγελία (πολιτική μομφή) κατά του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Μαλτέζου». Αυτά αναφέρει η ανακοίνωση της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό συμβούλιο για να αποδειχθεί ότι ο Γιάννης Μαλτέζος τα έκανε μπάχαλο φέροντας έτσι σε δύσκολη θέση και τον Παναγιώτη Νίκα. Αφού δεν μπορείς να λειτουργήσεις πολιτικά από την θέση του Προέδρου του Περιφερειακού συμβουλίου φαντάσου τι θα έκανες σε άλλες σοβαρότερες θέσεις.

Κωστούρος

Για μονόλογο κατηγόρησαν τον Δημήτρη Κωστούρο οι πολιτικοί του αντίπαλοι αναφερόμενοι στον απολογισμό του. Έτσι άρχισαν τον δικό τους μονόλογο κάνοντας εκ του ασφαλούς κριτική. Το βασικό ερώτημα βέβαια είναι γιατί δεν εμφανίσθηκαν στο Βουλευτικό να ασκήσουν κριτική μέσα από τα ερωτήματα που είχαν την δυνατότητα να θέσουν. Η βολική θέση ότι ο Κωστούρος κάνει μονόλογο έδωσε το δικαίωμα να κάνουν όλοι οι άλλοι τον δικό τους μονόλογο αυτή τη φορά φυσικά χωρίς ακροατήριο.