Τι θα ανακοινώσει ο Γιάννης Μαλτέζος

322
Μαλτέζος υποψήφιος

Έβγαλε προσκλήσεις και καλεί όλους τους δημότες του Δήμου Άργους Μυκηνών να προστρέξουν στην μεγάλη σύναξη που κάνει για να τους πει τα νέα, σχετικά με την προσπάθεια που κάνει για να βλάψει το Άργος, το Νίκα και τη Νέα Δημοκρατία.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πει τα ίδια που έλεγε και πριν από 15 χρόνια όταν έβαλε υποψηφιότητα Δημοτικού Συμβούλου με το ψηφοδέλτιο του αριστερού (ΣΥΡΙΖΑ με τα σημερινά μέτρα) Νίκου Καρούζου.

Περιμένουμε λοιπόν να ακούσουμε από το στόμα του ότι «Οι λύσεις δε θα δοθούν από κομματικές διαδικασίες και απόκρυφες διεργασίες», όπως έλεγε τότε.

Υ.Γ. 1: Λίγα χρόνια μετά την υποψηφιότητά του αυτή, ζήτησε από τον Καμπόσο να τον βάλει στο ψηφοδέλτιό του. Ο Καμπόσος τον δέχθηκε, τον επέβαλε και ως Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά μετά τον κατάργησε όταν είδε τα καμώματά του. (Όπως ακριβώς και ο Νίκας που τον δέχθηκε στο ψηφοδέλτιό του και τον επέβαλε ως Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου. Μόνο που αυτός δεν τον καταργεί από Πρόεδρο, αν και βλέπει τα καμώματά του. Κάτι που, πολύ φοβούμαι, ότι θα το πληρώσει ακριβά).

Υ.Γ.2: Ίσως, ο Γιάννης Μαλτέζος, να μην έμαθε τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής που δείχνουν τον δήμο Άργος Μυκηνών με 40.009 κατοίκους και γι’ αυτό να κάνει τη σύναξη στο Εργατικό Κέντρο που χωράει μετά βίας 160 ανθρώπους. (Εκτός και αν έλαβε υπ’ όψιν του την πρόσφατη δημοσκόπηση της ALCO που του δίνει 5% προτίμηση και προσαρμόσθηκε αναλόγως).

Νικηφόρος Λυκίδης