Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου εγκαινιάζει τα νέα γραφεία της Πατριωτικής Ενώσεως στην Πάτρα

87
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Πατρών

Μετά τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Θεσσαλία, την Κρήτη και τους δήμους της Αττικής, η “Πατριωτική Ένωση –Πρόδρομος Εμφιετζόγλου”, οργανώνει και την Πελοπόννησο ξεκινώντας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Σήμερα, Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023, στις 19.00 το απόγευμα πραγματοποιούνται τα εγκαίνια των γραφείων της Πατριωτικής Ένωσης στην Πάτρα, παρουσία του Πρόεδρου του κόμματος Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Τα γραφεία του κόμματος βρίσκονται στην Πλατεία Γεωργίου, έναντι του Δημοτικού Θεάτρου και αποτελούν τα μεγαλύτερα γραφεία του κόμματος στην Ελλάδα, με εμβαδόν περί τα 200 τ.μ.

Να θυμίσουμε ότι πριν από ένα μήνα το κόμμα των Ελλήνων Πατριωτών, που συσπειρώνει όλο και περισσότερες δυνάμεις διακεκριμένων προσωπικοτήτων και μικρών Πατριωτικών προσπαθειών, είχε πραγματοποιήσει τα εγκαίνια των γραφείων του στον Πύργο Ηλείας, με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου.

Η “Πατριωτική Ένωση” φιλοδοξεί, μέχρι τις εκλογές, τα γραφεία της να αποτελέσουν κυψέλες ζύμωσης του πατριωτικού χώρου σε κάθε περιοχή και ορμητήρια των στελεχών της εν όψει της εκλογικής μάχης που θα δοθεί την Άνοιξη.