Ο Μάκαρης είχε στην κοπή της Βασιλόπιτας περισσότερο κόσμο από όσους είχε ο Κωστούρος στον απολογισμό του

1179
Η δεξιά πλευρά της αίθουσας

Στην  κατάμεστη, από υποψήφιους και φίλους της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, αίθουσα του Napoli di Romania και με δεκάδες παρευρισκόμενους στον εξωτερικό εστεγασμένο χώρο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Μάκαρης έκοψε την παραδοσιακή Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συνδυασμού του. Αντάλλαξε ευχές για Προσωπική Υγεία κι Ευτυχία με τους 200 περίπου παριστάμενους, χαμογελώντας διαρκώς καθώς άκουγε το αντιγύρισμα της ευχής  «Επιτυχία και Νίκη στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές»!

Το φλουρί δεν ήταν ένα, ως είθισται, αλλά 5 με αντίστοιχα εντυπωσιακά δώρα για τον κάθε ένα από τους πέντε τυχερούς!

Στο κέντρο της αίθουσας

Ο Κώστας Μάκαρης, μετά την ευλογία του ιερέως και το κόψιμο της Βασιλόπιτας, μιλώντας, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και την προσφορά τους στον αγώνα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Μίλησε για το γενικότερο κλίμα που επικρατεί πανελληνίως ως προς τον οικονομικό έλεγχο των Δήμων της χώρας, τονίζοντας την ανάγκη περιορισμού της κατασπατάλησης του Δημοτικού Χρήματος. Αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στον έλεγχο στον οποίο υπόκεινται, Δήμος και ΔΕΥΑΝ. Θύμισε ότι «αυτά ξεκίνησαν με δική του πρωτοβουλία» και διαβεβαίωσε ότι «θα συνεχίσω να παρακολουθώ επισταμένως το θέμα, ακριβώς λόγω των απαράδεκτων οικονομικών ατασθαλιών που γίνονται εις βάρος των φόρων που οι ίδιοι οι Δημότες καταβάλουν μέσω των λογαριασμών της συγκεκριμένης επιχείρησης».

Τελειώνοντας την σύντομη ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος εξέφρασε την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη του στο κριτήριο των ψηφοφόρων του Δήμου μας ως προς την επιλογή της μελλοντικής διοίκησης του Δήμου Ναυπλιέων.

«Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΉ είναι εδώ» τόνισε ολοκληρώνοντας, «για να φροντίσει όχι μόνο την ολοκληρωτική παύση των -επί σειρά ετών- κακώς κειμένων, αλλά και για την εξασφάλιση της ανοδικής πορείας προόδου την οποία αξίζει ο Δήμος μας»!

Η αριστερή πλευρά της αίθουσας