Ο Γιάννης Μαλτέζος διχάζει την κοινωνία του δήμου Άργους Μυκηνών. Σαν δημόσιο πρόσωπο δεν άφησε αποτύπωμα

253
Γιάννης Μαλτέζος

Τα ευρήματα της μεγάλης δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η εταιρεία ALCO για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού SUPER TV έφερε στο φως της δημοσιότητας τη γνώμη των δημοτών για μια σειρά από πολιτικά πρόσωπα.

Εις ότι αφορά τον Δημήτρη Καμπόσο, τα χαρακτηριστικά στοιχεία είναι η θετική γνώμη (58% + 8%) και το πρωτοφανές γεγονός να έχουν άποψη γι’ αυτόν το 98% των ερωτηθέντων.

Το ποιο εντυπωσιακό όμως εύρημα είναι αυτό που αναφέρεται στον Γιάννη Μαλτέζο. Είναι ο μόνος υποψήφιος που έχει Αρνητικές γνώμες περισσότερες από τις θετικές. Είναι επίσης, ο υποψήφιος που αν και πέρασε από πολλά δημόσια αξιώματα (Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου) δεν κατάφερε να αφήσει το διοικητικό του αποτύπωμα. Το 32% των ερωτηθέντων απάντησε ότι «δεν γνωρίζουν αν και τι έκανε προκειμένου να μπορούν να τον κρίνουν». Ότι ποιο αρνητικό δηλαδή για ένα δημόσιο πρόσωπο.

Το σχετικό τμήμα της δημοσκόπησης (διάρκεια 4 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα) μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο https://protagonistes.tv/o-giannis-maltezos-dichazei-tin-koinonias-tou-dimou-argous-mykinon-san-dimosio-prosopo-den-afise-apotypoma/

Ολόκληρη την δημοσκόπηση μπορείτε να την δείτε στον σύνδεσμο: https://protagonistes.tv/dimoskopisi-tis-alco-gia-ton-dimo-argous-mykinon-erotimata-kartes-ton-evrimaton-kai-scholiasmos/