Με την αύξηση των Δημ. Τελών, η απερχόμενη Δημοτική Αρχή έστειλε τον λογαριασμό της αποτυχίας της στους πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων

213

Ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων και Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Μπικάκης,  με δηλώσεις του καταγγέλλει την αύξηση των Δημοτικών Τελών που ψήφισαν οι Σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης του Δημ. Κωστούρου και κατηγορεί τον εμπνευστή της Δήμαρχο για υποκρισία και απόπειρα εξαπάτησης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«…Η φράση «κάναμε ότι μπορούσαμε» δεν πείθει κανέναν πολίτη του Δήμου Ναυπλιέων. Οι πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων δεν εξαπατούνται ούτε με δάκρυα, ούτε με τεχνάσματα!

Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή έστειλε τον λογαριασμό της αποτυχίας της στους πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων! Τον Οκτώβρη του 2023 οι πολίτες θα επιστρέψουν τον λογαριασμό με την ψήφο τους δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα της μεγάλης αλλαγής»!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΙΚΑΚΗ

«Η παράταξη ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ του Δημήτρη Κωστούρου ψήφισε την άνευ προηγουμένου αύξηση των Δημοτικών τελών κατά 39% για την οικιακή χρήση και κατά 25% για τη γενική χρήση!

Την ώρα που ο κάθε μεροκαματιάρης, μικρός επαγγελματίας, αγρότης και συνταξιούχος παλεύουν με μεγάλη δυσκολία να ανταπεξέλθουν στις συνεχείς αυξήσεις την ενέργειας και των ειδών διατροφής, έρχεται η Δημοτική Αρχή και τους βουλιάζει ακόμη περισσότερο, αυξάνοντας τα Δημοτικά Τέλη.

Η φράση «κάναμε ότι μπορούσαμε» δεν πείθει κανέναν πολίτη του Δήμου Ναυπλιέων.

Οι πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων δεν εξαπατούνται ούτε με δάκρυα, ούτε με τεχνάσματα!

Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή έστειλε τον λογαριασμό της αποτυχίας της στους πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων!

Τον Οκτώβρη του 2023 οι πολίτες θα επιστρέψουν τον λογαριασμό με την ψήφο τους δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα της μεγάλης αλλαγής»!

Νικόλαος Μπικάκης

Δημοτικός Σύμβουλος

Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου

Ναυπλιέων