Ο Σπύρος Κατσίρης στο πλευρό του Κώστα Μάκαρη με πρωταγωνιστικό ρόλο

351
Κατσίρης με Μάκαρη

Ξεκίνησε εντυπωσιακά το 2023 ο Κώστας Μάκαρης, αποδεικνύοντας πως έχει ακόμα «πολλούς άσσους στο μανίκι».

Πριν καλά καλά σβήσει ο απόηχος της αναγγελίας των 7 κορυφαίων Δημοτών που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο στην Άρια, με μια κίνηση δίνει απτή απόδειξη του τρόπου που αντιλαμβάνεται τον αγώνα για την εκλογική νίκη και στη συνέχεια για την επιτυχή διοίκηση του Δήμου Ναυπλιέων. Μια κίνηση που αποδεικνύει πως είναι «Ηγέτης -ομαδικός παίκτης- που κινείται με στρατηγική και τακτικούς στόχους». Ξεκινά την αποκάλυψη του οργανωτικού ιστού της παράταξής του με την παρουσίαση ενός κορυφαίου στα οργανωτικά στελέχους, του Σπύρου Κατσίρη, επί σειρά ετών Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο οποίος αναλαμβάνει ως υπεύθυνος του πολιτικού του γραφείου (Οργανωτικός Συντονιστής της Παράταξης).

Ο Σπύρος Κατσίρης, ερωτηθείς για το πόστο που αναλαμβάνει δήλωσε:

«Πρώτιστα οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη, για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου. Η ανάληψη της θέσεως του υπεύθυνου του  Πολιτικού του γραφείου με γεμίζει με ευθύνη, αλλά και με διάθεση για περαιτέρω προσφορά.

Η περίοδος αυτή με βρίσκει αμέσως μετά την αποστρατεία μου λόγω συμπλήρωσης ορίου ηλικίας στην ΕΛ-ΑΣ απαγκίστρωμενο από υπηρεσιακά καθήκοντα οπότε και έχω όλο το χρόνο να στηρίξω την υποψηφιότητα του κ. Μάκαρη για τον Δήμο Ναυπλιέων. 

Ο κ. Μάκαρης είναι ένας άνθρωπος με αποδεδειγμένο κοινωφελές έργο, με όραμα, αποφασισμένος να αλλάξει τα κακώς κείμενα σε πολλούς τομείς στο Δήμο, και είμαι σίγουρος πως θα το κάνει

Στην απόφαση του αυτή με βρίσκει σύμφωνο και συμπαραστάτη».

Ο Σπύρος Κατσίρης είναι  αστυνομικός εν αποστρατεία. Υπηρετούσε έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2022 στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδος και μέχρι πρότινος ήταν αιρετός πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με πλούσιο και επιτυχημένο έργο.

Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών και απολαμβάνει υψηλής δημοφιλίας στο Ναύπλιον και όχι μόνον.