ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ: «Στηρίζω τον Κώστα Μάκαρη και θα τον στηρίξω με όλους τους τρόπους. Είναι ο καλύτερος»

163
Μάκαρης με Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Η σχέση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά με τους Δημότες του Δήμου Ναυπλιέων υπήρξε πάντοτε ζεστή και ανταποδοτική. Μια σχέση που τον ανέδειξε Δήμαρχο της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδος, τρεις φορές. Μια σχέση που διεκόπη όταν η Νέα Δημοκρατία του ζήτησε να είναι υποψήφιος βουλευτής στην δύσκολη περίοδο της κατάρρευσής της και εκείνος ανταποκρίθηκε.

Όταν, παρά την απουσία του (για 5 ολόκληρα χρόνια) στο εξωτερικό, όταν εκατοντάδες Πολίτες του ζήτησαν να ηγηθεί εκ νέου Δημοτικού Συνδυασμού, προκειμένου το Ναύπλιον να έχει μια πορεία που του αξίζει, δεν αρνήθηκε. Ο κόσμος τον τίμησε με πολύ μεγάλο αριθμό ψήφων, καθιστώντας τον κορυφαία παράταξη της αντιπολίτευσης. (Αν ο αντίπαλός του, Δημ. Κωστούρος, είχε λάβει 22 ψήφους λιγότερες, τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά).

Ο Τάκης, όπως ακόμα τον αποκαλούν οι συνδημότες του, τιμώντας την ψήφο των συμπολιτών του παραμένει Δημοτικός Σύμβουλος δηλώνοντας συγχρόνως ότι δεν θα ξαναασχοληθεί ως επι κεφαλής παράταξης με τον δήμο.

Με δημόσια δήλωσή του προτείνει και υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Κώστα Μάκαρη, τονίζοντας πως «Στηρίζω τον Κώστα Μάκαρη και θα τον στηρίξω με όλους τους τρόπους. Είναι ο καλύτερος».

Είναι μια δήλωση που, για μια ακόμη φορά, αποδεικνύει πως μπροστά στο καλό του δήμου του ξέρει παραμερίζει κάθε κακώς εννοούμενο εγωισμό.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ
«Είναι γνωστό ότι από τη πρώτη στιγμή που ο Κων/νος Μάκαρης, εξέφρασε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο Ναυπλιέων, τάχθηκα στο πλευρό του με δεδομένη την απόφαση μου να μην διεκδικήσω ο ίδιος την τέταρτη εκλογή μου! Παρά το γεγονός ότι στις εκλογές του 2019 ένα σοβαρό ποσοστό δημοτών με στήριξε, αν και τα προηγούμενα 5 χρόνια ήμουν εκτός Ελλάδος!
Θεώρησα και θεωρώ ότι για μένα έκλεισε η σελίδα αυτή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παύω να αγαπώ, να ενδιαφέρομαι και να θέλω να προσφέρω τις γνώσεις την εμπειρία μου και την δραστηριότητα μου στους δημότες και στην δημοτική αρχή!
Πιστεύω ότι ο Κωνσταντίνος Μάκαρης έχει τα απαιτούμενα προσόντα να διοικήσει έναν δήμο γιατί γνωρίζω ότι έχει μάθει να οργανώνει, να βάζει στόχους και να τους υλοποιεί επιλέγοντας ικανούς συνεργάτες.
Τον στηρίζω και θα τον στηρίξω με όλους τους τρόπους!!!!
Το να προσφέρεις στους δημότες δεν εξαντλείται μόνο με τη θέση του Δημάρχου ή από την θέση του Δημάρχου!
Υπηρέτησα τον Δήμο μας πιστά, με διαφάνεια και αποχώρησα χωρίς πότε να κατηγορηθώ ή να μου προσάψουν οτιδήποτε μεμπτό κατά την διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων μου!
Παραμένω λοιπόν ενεργός δημότης στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μάκαρη, για ένα Δήμο που θα προοδεύει, και θα σέβεται το δημοτικό χρήμα και τους δημότες.
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Γ. Αναγνωσταράς
Ναύπλιο 9 Ιανουαρίου 2023»