Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής “…γέννησις – γένεσις” στην αίθουσα πολιτισμού του “ΠΑΛΑΜΗΔΗ”

53

Το βράδυ της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2022 εγκαινιάστηκε στην αίθουσα πολιτισμού του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” εικαστική έκθεση τοπικών καλλιτεχνών, με θέμα “την γέννηση και την γένεση”.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 και είναι επισκέψιμη καθημερινά από τις 17.00 μέχρι τις 21.00.
Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν με τα έργα τους στην έκθεση ταξίδεψαν (και θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν) τους επισκέπτες στον χώρο της Τέχνης… σε χώρο που δεν είναι ορατός… σε χώρο που η φαντασία του δημιουργού και η πλοκή των εικόνων παραπέμπουν τους επισκέπτες σε άλλες σφαίρες… σε αλληγορίες και σε συμβολισμούς…

«Η Εικαστική Τέχνη είναι παρούσα στ΄ Ανάπλι και εκπροσωπείται από μια γενιά νέων ανθρώπων που δένουν αρμονικά το παρελθόν με το μέλλον.. τις νέες με τις παλιές εκφραστικές απεικονίσεις του κόσμου…» δηλώνει ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” Θεοδόσης Σ. Σπαντιδέας και αποκαλύπτει ότι «Η παρούσα έκθεση δεν είναι παρά η αρχή μιας σειράς παρόμοιων εικαστικών εκθέσεων που προγραμματίζει και προβάλλει ο Σύλλογός μας».

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν και τίμησαν τους καλλιτέχνες ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ και πολλοί επισκέπτες.