Εκδήλωση για τη βράβευση των εθελοντών που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών του Αυγούστου του 2021 και κατά το μετέπειτα διάστημα υποστήριξης των πληγέντων πραγματοποιεί ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας.

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στις 6:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων στο ισόγειο του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας. Σχετικά με την πρωτοβουλία, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος δήλωσε: «Η εξαιρετικά δύσκολη διαχείριση των μεγάλων προβλημάτων που άφησε πίσω της η πυρκαγιά του 2021, δεν μας επέτρεψε να κάνουμε νωρίτερα αυτή την εκδήλωση για τη βράβευση των εθελοντών μας που προσέφεραν ανιδιοτελώς πολύτιμες υπηρεσίες για την ανακούφιση των πληγέντων. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την τόσο υπεύθυνη και συγκινητική στήριξή τους. Πιστεύω ότι η πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης στις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων αποκτά έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και αναδεικνύοντας την αξία της συνεργασίας και του διαρκούς αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία».

Την ευθύνη της εκδήλωσης έχει η Αντιδήμαρχος κα Ρόη Αντωνοπούλου, η οποία τονίζει: « Για τη σπουδαία συνεισφορά των εθελοντών μας στις δύσκολες και δραματικές στιγμές που ζήσαμε κατά τη μεγάλη πυρκαγιά του 2021, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους ευχαριστήσουμε δημόσια με αυτή την εκδήλωση. Αποφασίσαμε λοιπόν να τους τιμήσουμε με τη βράβευσή τους, τον μήνα του Εθελοντισμού, τον Δεκέμβριο. Όλοι αποτελούν λαμπερό παράδειγμα για την κοινωνία και μακάρι η προσφορά τους να παρακινήσει και άλλους συμπολίτες μας να πράξουν αναλόγως όταν παραστεί ανάγκη».

ΠΗΓΗ: https://www.odigos.gr

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Οι υποψήφιοι της Ελληνικής Λύσης

Με 42 υποψήφιους στο ψηφοδέλτιό της, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ διεκδικεί διψήφιο ποσοστό στις Ευρωεκλογές της…

% μέρες πρίν

Έφυγε από την ζωή ο τ. Δήμαρχος Κρανιδίου Νικόλαος Κοντογιάννης

Σχεδόν ταυτόχρονα με την γνωστοποίηση του θανάτου του τ. Δημάρχου Κρανιδίου Νικόλαου Κοντογιάννη, με σχετική…

% μέρες πρίν

Καλή… αποτυχία Μαρίνα

 γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Θα μπορούσε άραγε ποτέ μία αποτυχημένη προσπάθεια να θεωρηθεί ως μία…

% μέρες πρίν

Ανάσταση της Αλληλεγγύης

Ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου προσέφερε την Κυριακή του Πάσχα, ημέρα της αγάπης και της…

% μέρες πρίν

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου χάρισε χαμόγελα

Περισσότερες από 100 οικογένειες, στο Ναύπλιον, γιόρτασαν την Κυριακή της Ανάστασης συμπληρώνοντας τις ανάγκες διατροφής…

% μέρες πρίν

Πρωτάθλημα και Κύπελλο ο Παναργειακός, τα σάρωσε όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το Πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής  και την άνοδο στην Β Εθνική,…

% μέρες πρίν