Αυτό το VIDEO θα το δείξει ο Δήμαρχος Ναυπλίου στον απολογισμό του;

328

Ο Δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος, ετοιμάζει τον δημόσιο απολογισμό του έργου του για την πρώτη τριετία της τελευταίας θητείας του.

Όπως έχει αναγγείλει, η ειδική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Βουλευτικό του Ναυπλίου (στις 14 Δεκεμβρίου) και θα περιλαμβάνει προβολή φωτογραφιών από δραστηριότητες, και προβολή VIDEO από έργα που έχουν πρόσφατα κατασκευασθεί ή που είναι υπό κατασκευή. Θα κάνει επίσης αναφορά στα μελλούμενα.

Όπως όλοι καταλαβαίνουν, η εκδήλωση για τα τρία τελευταία χρόνια της Δημοτικής Αρχής, θα χρησιμοποιηθεί και ως εναρκτήρια εκδήλωση για την δύσκολη προεκλογική περίοδο που έχει ήδη ξεκινήσει, με αντιπάλους τους συνδυασμούς των κ.κ. Κώστα Μάκαρη, Δημήτρη Ορφανού, Δημήτρη Παπαδημόπουλου και Κώστα Γκόνη.

Το akromolio.gr παραθέτει έναν σύνδεσμο από την ιστοσελίδα dimosnafpliou.gr για να επισκευθείτε (εφ’ όσον το θελήσετε) και να δείτε ένα VIDEO που αναρτήθηκε σήμερα, το οποίο κατά την γνώμη του γράφοντος, θα πρέπει να προβληθεί, ακολουθούμενο από τη διαβεβαίωση του Δημήτρη Κωστούρου ότι θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι συνεργάτες του και ότι θα αποκατασταθεί άμεσα η παρανομία και η υποβάθμιση μιας ακόμη περιοχής (Λευκάκια) του δήμου. https://dimosnafpliou.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%87%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9/?fbclid=IwAR1tMmVV1Ia5IR0vW2uwlHRBhACQWsEq6YrVhkUCTyfXIDbDCnNwV-yqU2E