ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ: Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Πύργου ο Αγαθοκλής Κωτσάκης

Στις 12:30  το μεσημέρι της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου 2022, έγινε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβούλου Πύργου Αγαθοκλή Κωτσάκη, ο οποίος ως πρώτος επιλαχών, αντικατέστησε τον Χάρη Μιχαλακόπουλο, που παραμένει επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ».

Η σύντομη τελετή πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο από τον δήμαρχο Τάκη Αντωνακόπουλο, ο οποίος καλωσόρισε το νέο μέλος του δημοτικού συμβουλίου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο Αγαθοκλής Κωτσάκης  δήλωσε ότι είναι μια ευτυχής συγκυρία για τον ίδιο και ότι θα προσπαθήσει στο διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές να είναι χρήσιμος και να βοηθήσει για το καλό των δημοτών του Πύργου, παραμένοντας πιστός στις αξίες και τις γραμμές της Παράταξης.

Χάρης Μιχαλακόπουλος

Ακολουθεί η δήλωση παραίτησης του Χάρη Μιχαλακόπουλου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και παράλληλα τη κάθοδό του στις Βουλευτικές εκλογές με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ».

« Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου:

Με την παρούσα επιστολή σας ανακοινώνω την παραίτησή μου από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Πύργου και παρακαλώ να την κάνετε δεκτή, καθώς και όπως την αναγνώσετε στο Σώμα, στο προσεχές δια ζώσης Δημοτικό Συμβούλιο.

Η πρόθεσή μου να ασχοληθώ με την κεντρική πολιτική σκηνή ως υποψήφιος Βουλευτής Ηλείας, με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», με υποχρεώνει να περιορίσω το χρόνο που ασχολούμαι με τα κοινά του Δήμου μας (χωρίς να πάψω να ενδιαφέρομαι, να ασχολούμαι και να παρεμβαίνω όποτε εγώ κρίνω σκόπιμο) και να αφιερώσω περισσότερο χρόνο για τα προβλήματα που αφορούν συνολικά  τον πολύπαθο Νομό Ηλείας.

Άλλωστε από το 2014 που η ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ εισήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο (και είχα την τιμή να την εκπροσωπώ ως επικεφαλής), πιστεύω ότι δείχνει καθαρά τον κινηματικό της χαρακτήρα. Ακριβώς αυτό κάναμε και πριν μπούμε στο Δ.Σ, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε στο μέλλον με συνέπεια. Μέσα στο πλαίσιο αυτό του κινηματικού μας χαρακτήρα, εντάσσεται και επιβάλλεται η αλλαγή προσώπων στις θέσεις.

Είμαι και είμαστε σίγουροι πλέον ότι καμία αλλαγή προσώπου, δεν θα αλλάξει την ποιότητα του λόγου μας, την πολιτική μας και την στρατηγική μας.

Είμαστε αποδεδειγμένα η πιο καθαρή, τίμια, τεκμηριωμένη, μα προπάντων χρήσιμη και ατρόμητη φωνή μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, κάτι που παραδέχεται πλέον το συντριπτικό ποσοστό της κοινωνίας του Δήμου μας, ανεξάρτητα από τι τελικά ψηφίζουν στις κάλπες (δυστυχώς).

Αποδείξαμε ότι ψηφίζουμε ΠΑΝΤΑ κατά ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, σε αντίθεση με άλλες παρατάξεις που μπήκαν ως «εναντίων όλων» και τελικά έγραψαν ιστορία για την ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ με την Δημοτική Αρχή (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ 99% εδώ και 3 χρόνια). Φυσικά υπάρχουν ανάμεσά μας και αυτοί με το γνωστό ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Τα 9 αυτά χρόνια αναδείξαμε πλήθος θεμάτων και προβήκαμε σε κατάθεση πλήθος τεκμηριωμένων προτάσεων προς όφελος της κοινωνίας και του δημόσιου χρήματος. Ας ελπίσουμε η τοπική αρτηριοσκληρυντική νοοτροπία να γίνει παρελθόν στο τόπο μας και οι τοπικές αρχές να κάνουν πράξη μερικές από αυτές τις ιδέες.

 Όμως δυστυχώς τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο Νομός μας, η Ηλεία μας, είναι στον πάτο της ανάπτυξης, ακριβώς γιατί ευημερούν τα «μαγαζάκια» και οι ίδιοι ανακυκλώσιμοι  πολιτικοί σε θέσεις, που ευθύνονται εδώ και δεκαετίες. Αυτό θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε να αλλάξει.

«Δεν μπορείς να περιμένεις από αυτούς που σε κατέστρεψαν να γίνουν αυτοί που θα σε σώσουν», όπως είχε γράψει ο ανεπανάληπτος Αριστοφάνης.

Παραμένω επικεφαλής της Παράταξης, όπως αυτή συνεχίζει να υπάρχει στα Δημοτικά πράγματα και όπως επιβάλλεται να παραμείνει για το καλό της τοπικής κοινωνίας.

Ανιδιοτέλεια, Κοινό καλό, Θάρρος, Γνώση, τεκμηριωμένες καταγγελίες και τεκμηριωμένες προτάσεις θα συνεχίσουν να είναι τα χαρακτηριστικά που θα μας ξεχωρίζουν ευχάριστα μέσα στην τοπική αυτοδιοικητική σκηνή.

Ευχαριστώ όλους όσους ήταν και είναι δίπλα μου τόσα χρόνια και εύχομαι να συνεχίσουν να είναι για πολλά χρόνια ακόμα δίπλα μου. Ευχαριστώ και τους εξωτερικούς συνεργάτες μας και τους προτρέπω να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να βοηθούν εμένα και την Παράταξή μας, βοηθώντας ουσιαστικά τον Δήμο και την Πόλη μας και τα παιδιά της.

Εύχομαι τα καλύτερα στον συνεχιστή του έργου μας Αγαθοκλή Κωτσάκη και είμαστε όλοι (η Παράταξη) σίγουροι ότι θα διαπρέψει.»

Είμαστε δίπλα σου …

Εις το επανιδείν ….

Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν

Συνάντηση 6 χορωδιών στο Άργος

Όταν πριν από τρία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία…

% μέρες πρίν

Καλές εντυπώσεις από τον Ημιμαραθώνιο Επιδαύριο δρόμο

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία…

% μέρες πρίν

Αναγέννηση Πύργου: Έφερε 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα

Με επτά μετάλλια, (τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) επέστρεψε η αποστολή της “Αναγέννησης…

% μέρες πρίν

ΠΥΡΓΟΣ: Συνεχίζονται τα χρήσιμα έργα και σχεδιάζεται το μέλλον

Με έργα προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ (οι συμβάσεις των οποίων υπεγράφησαν την Τρίτη 14η Μαΐου…

% μέρες πρίν

Συμφωνούμε … διαφωνώντας

γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Τα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα…

% μέρες πρίν