Πολεοδομείται το Τημένιο. Το έργο ξεκινά εντός του 2023

211

Η πληροφορία για την έναρξη των διαδικασιών ένταξης του Τημενίου στο Σχέδιο Πόλης, εντός του 2023, προέρχονται από το πλέον υπεύθυνο και αξιόπιστο πρόσωπο. Τον Δήμαρχο του Δήμου Άργους Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο, στην δικαιοδοσία του οποίου υπάγεται η περιοχή αυτή. Μια περιοχή –εκτός σχεδίου-, τουριστικό διαμάντι, η οποία είναι γεμάτη με κτίσματα παράνομα, κοντέινερς και κάθε είδους παράπηγμα. Ένα τουριστικό φιλέτο που από μόνο του, μπορεί να εκτινάξει στα ύψη την ανάπτυξη της περιοχής, του Δήμου Άργους Μυκηνών αλλά και της Αργολίδας ευρύτερα.

Η πληροφορία, υπό μορφή δημόσιας δέσμευσης, είδε το φως της δημοσιότητας κατά την διάρκεια της τελευταίας συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό SUPER TV, προς τον δημοσιογράφο Πολύδωρο Δάκογλου, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος.

Να θυμίσουμε ότι το Τημένιο καλύπτει το μισό περίπου παραθαλάσσιο μέτωπο του Δήμου Άργους Μυκηνών και προσφέρεται για τουριστική ανάπτυξη τόσο στον χώρο της κατοικίας όσο και στο χώρο της τουριστικής εκμετάλλευσης.

Ή ένταξη του Τημενίου στο Σχέδιο Πόλεως θα δώσει και την καλύτερη λύση στο μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα της ουσιαστικής δέσμευσης περιουσιών οι οποίες, σήμερα, δεν επιτρέπεται ούτε νόμιμο ρεύμα να αποκτήσουν ούτε βεβαίως να μεταβιβαστούν με δίκαιο αντίτιμο.

Ολόκληρη η δήλωση Καμπόσου στον σύνδεσμο:

https://protagonistes.tv/poleodomeitai-to-timenio-to-ergo-xekina-entos-tou-2023/