7 με ένα κτύπημα. Το Δρέπανο συστρατεύεται με τον Μάκαρη

118

Μετά τη Νέα Τίρυνθα, ένα ακόμη Δ.Δ. του Δήμου Ναυπλιέων δηλώνει παρών στο προσκλητήριο του υπ. Δημάρχου Κώστα Μάκαρη για ένα Δήμο σύγχρονο που θα διοικηθεί με Διαφάνεια και Ισονομία. Για ένα Δήμο όπου Δημότες και Δημοτικά Διαμερίσματα θα απολαμβάνουν της φροντίδας που απαιτείται και δεν θα εξαρτούν την επίλυση των προβλημάτων τους ή τα αναγκαία αναπτυξιακά μέτρα, από τα κέφια κομματαρχών και ειδικών συνεργατών.

Τα ονόματα των ΒΡΟΧΑΡΙΔΗ, ΓΑΒΡΗΛΟΥ, ΓΚΙΑΟΥΡΗ, ΜΑΝΙΑΤΗ, ΠΕΘΕΡΙΩΤΗ, ΣΟΥΦΛΕΡΗ και ΣΥΓΓΡΙΜΗ που υπογράφουν είναι εντυπωσιακά. Εξ ίσου, όμως, εντυπωσιακές είναι και οι καταγγελίες στις οποίες προβαίνουν εις βάρος της Δημοτικής Αρχής Κωστούρου.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ 7

«Εμείς, πολίτες του τέως Δήμου Ασίνης και ενεργοί πολίτες του Δρεπάνου, διαπιστώνουμε με μεγάλη απογοήτευση ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή, παρά τα πολλά χρόνια που βρίσκεται στη διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων έχει εγκαταλείψει παντελώς και την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή.

Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις και διαμαρτυρίες μας κανένα από τα σημαντικά προβλήματα της περιοχής μας δεν έχει αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.
Ενδεικτικά θα αναφέρουμε μερικά απ’ αυτά που θεωρούμε ότι είναι κορυφαία ζητήματα για εμάς:

-Το σχέδιο πόλης έχει εγκαταλειφθεί τελείως και έχει μπει προφανώς στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.
-Η ανάπλαση της παραλίας, κορυφαίο ζήτημα για εμάς στα πλαίσια της τουριστικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής μας, έχει τελείως αφεθεί στην τύχη της και έχει γίνει έρμαιο των καιρικών συνθηκών.
-Το οδικό δίκτυο, τελείως ανύπαρκτο, θυμίζει εποχές μεσοπολέμου.
Επομένως, δεν έχουμε πλέον τίποτα να περιμένουμε από τον απερχόμενο Δήμαρχο και την παράταξη του.
Αναζητώντας μια καινούργια Δημοτική Αρχή που θα στηρίξουμε ενεργά στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, διαπιστώσαμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης, έχει πλήρη γνώση των προβλημάτων του τόπου μας, αλλά και σχέδιο για την άμεση αντιμετώπιση τους.
Γι’ αυτό λοιπόν αποφασίσαμε να στρατευτούμε μαζί του μετέχοντας στον συνδυασμό του, ξεκινώντας τον αγώνα για να πείσουμε όλους τους συνδημότες μας να συστρατευθούν μαζί
μας.
Η επαγγελματική του επιτυχία, η επιχειρηματική του ματιά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, καθώς και η αναζήτηση της βέλτιστης λύσης είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του, που θα πρέπει να μεταφερθούν και στην Δημοτική Αρχή.
Πιστεύουμε ότι όλοι οι συμπολίτες μας, με την ευρεία έννοια, θα στηρίξουν τον συνδυασμό στον οποίο, όπως προαναφέραμε, όλοι εμείς θα στηρίξουμε.

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ
ΒΡΟΧΑΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΚΙΑΟΥΡΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΕΘΕΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΥΓΓΡΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»