Το ΠΑΣΟΚ προετοιμάζεται για εκλογές – Οι υποψήφιοι που “είναι σίγουροι” στην Πελοπόννησο

Σε ευρεία σύσκεψη υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη στην οποία συμμετείχαν οι Ανδρέας Σπυρόπουλος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Δημήτρης Μάντζος, Μιχάλης Κατρίνης, Νίκος Σαλαγιάννης, Κώστας Σκανδαλίδης, Ευαγγελία Λιακούλη, Αναστασία Σιμητροπούλου αποφασίστηκε ένα ευρύ πρόγραμμα περιοδειών, που ήδη υλοποιείται. Την προηγούμενη Τρίτη, ο κ. Ανδρουλάκης περπάτησε την αγορά της Καλλιθέας, την Πέμπτη έκανε τη εθιμική επίσκεψη στο Πολυτεχνείο.

Στο περίπτερο του δήμου Ναυπλίου όπου τον υποδέχθηκε η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, Μαρία Ράλλη

Το Σάββατο επισκέφθηκε την Έκθεση των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου που φιλοξενήθηκε στην Δαλαμανάρα (Άργος) ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας μίλησε, σε μία ιδιαιτέρως μεγάλη συγκέντρωση στελεχών και οπαδών στο Άργος. Θα ακολουθήσουν και άλλες περιοδείες στην περιφέρεια (Κρήτη, Πιερία, Καβάλα κ.α.) και αμέσως μετά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για την επιτροπή PEGA.

Παράλληλα προετοιμάζεται σειρά από εξορμήσεις στελεχών στην περιφέρεια με αιχμή του πολιτικού τους λόγου την ακρίβεια, το μοντέλο ανάπτυξης για τη χώρα, και το κράτος δικαίου. Όπως μας δήλωσε κορυφαίο στέλεχος του κόμματος και υποψήφιος στην Αργολίδα: «Το ΠΑΣΟΚ προσεγγίζει την κοινωνία, αναδεικνύοντας προβλήματα και λύσεις, προβάλλοντας προγραμματικές θέσεις στιβαρές και όχι λαϊκιστικές».

Στις 10-11 Δεκεμβρίου η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης, στην ομιλία που έκανε στο Άργος, στις 10-11 Δεκεμβρίου (κατά την σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής) θα παρουσιαστεί το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοδελτίων του κόμματος και αναμένεται ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής να κάνει το εναρκτήριο σάλπισμα για τις εκλογές.
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η ανακοίνωση των ονομάτων, των στελεχών που θα αναλάβουν τους τομείς του κόμματος. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί ότι γραμματέας στον Πολιτικό Σχεδιασμό ανέλαβε ο Παναγιώτης Δουδωνής και το Οργανωτικό οι Αναστασία Χατζηδάκη και Νίκος Δασκαλάκης.
Στην επιτροπή Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ μετέχουν στελέχη από όλες τις εσωκομματικές τάσεις: Εκτός των «προεδρικών» Βαγγέλη Αργύρη, Νίκου Σαλαγιάννη και Μάρας Κουκουδάκη, μετέχουν ο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά Μανώλης Όθωνας, ο Άγγελος Καραχάλιος (που είχε στηρίξει Λοβέρδο) η Πωλίνα Λάμψα (στενή συνεργάτις του Γ. Παπανδρέου), ο Γιώργος Κουτρουμάνης, η Γεωργία Γαζά και ο Νίκος Τσούκαλης.

Ο «χάρτης» των υποψηφιοτήτων στην Πελοπόννησο (με βασικά κριτήρια την υψηλή συλλεκτικότητα ψήφων και τον έλεγχο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θα προκύψει) διαμορφώνεται ως εξής:
Αργολίδα:
  Ανδρέας Πουλάς (ιατρός) νυν βουλευτής, Παναγιώτης Ψυχογιός (Οικονομολόγος), Τάσος Χειβιδόπουλος (π. αντιπεριφερειάρχης).
Αρκαδία: Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (νυν βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής) και οι Κώστας Παπαγεωργίου και Βαγγέλης Γιαννακούρας.
Κορινθία: Κατερίνα Φαρμάκη, Τζίμης Αγγελόπουλος, Βαγγέλης Ανδριανάκος και Κατερίνα Ταγαρά.

Λακωνία: Νάγια Γρηγοράκου (κόρη του πρώην υπουργού Λ. Γρηγοράκου).
Μεσσηνία: Μενέλαος Γερονικολός, Γιάννης Πάζιος και Γιώργος Κατσούλης.

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η ANAVASIS COURIER, ζητά διανομέα. Απαραίτητη η Αγγλική γλώσσα. Επιθυμητή Προϋπηρεσία. EMAIL για αποστολή βιογραφικού:…

% μέρες πρίν

Με πρωταγωνιστή τον Αδρακτά το Δημ. Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών

Με πρωταγωνιστή τον αντιδήμαρχο Κων. Αδρακτά, που εισηγείται τα 7 από τα 8 προς συζήτηση…

% μέρες πρίν

Περιμένοντας την επιστροφή της Κασσάνδρας

της Θέκλας Μεταξά Πέρασαν χρόνοι χιλιάδες, και η Κασσάνδρα που είχε πιει άφθονο νερό της…

% μέρες πρίν

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας ζητά Γραμματέα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας (ΙΣΑ) επιθυμεί να προσλάβει υπάλληλο για γραμματειακή υποστήριξη, σε έμμισθη θέση,…

% μέρες πρίν