Συνεργασία Δήμου, ΚΕΔΑΜ και Εμπορικού Συλλόγου για την ενίσχυση της εμπορικότητας του Άργους κατά την περίοδο των εορτών

62

Σε συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτη Σκούφη και της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αναστασίας Τζήμου, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που καταρτίστηκε σε συνεργασία καθώς και οι εκδηλώσεις της ημέρας που θα ανάψει το  χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της πόλης. Στην συνέντευξη τύπου παρέστη και ο αντιδήμαρχος αρμόδιος σε θέματα Εμπορίου και Πολιτισμού  κ. Γιώργος Σαρρής.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, σε συνδυασμό με μεγάλη συναυλία αλλά και πλούσια δρώμενα για μικρά παιδιά, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.

Από την πλευρά τους τα καταστήματα μετά από απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου, την Τετάρτη, θα παραμείνουν ανοιχτά προσφέροντας μεγάλες εκπτώσεις για τους επισκέπτες.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των  Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της επιχείρησης.