Συνάντηση υπ. Δημάρχου Ναυπλίου Κώστα Μάκαρη με την διοίκηση της ΠΟΕΕ στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2022

77

Ο υπ. Δήμαρχος Ναυπλιέων Κώστας Μάκαρης επισκέφθηκε την Κυριακή το Μεσημέρι το περίπτερο της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας – ΠΟΕΕ στην έκθεση “Πελοπόννησος EXPO 2022”.

Ο κ. Μάκαρης συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο για το θέμα που επέλεξε να παρουσιάσει στην Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε και αφορούσε την “Ψηφιακή εποχή του εμπορίου”.

Όπως είπε συνομιλώντας μαζί τους, «Από την στιγμή που μιλάμε για ψηφιακές πόλεις πρέπει να υπάρχουν ψηφιακές και έξυπνες επιχειρήσεις, για να μπορούμε να δημιουργήσουμε τις έξυπνες πόλεις. Όλα αυτά είναι μεταξύ τους αλληλένδετα» και κατέληξε λέγοντας: «ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ – ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΕΞΥΠΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ… ΣΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ»

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου Κώστας Βερδελής αφού ευχαρίστησε τον κ. Μάκαρη για τα καλά του λόγια, του ευχήθηκε «καλή επιτυχία σε όλες τις δράσεις και τους στόχους που έχει θέσει».

 

Ολόκληρη η Δήλωση Μάκαρη στον σύνδεσμο https://protagonistes.tv/synantisi-yp-dimarchou-nafpliou-kosta-makari-me-tin-dioikisi-tis-poee-stin-peloponnisos-echro-2022/