Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στον Πύργο εγκαινίασε κομματικά γραφεία και συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων

115
Από αριστερά προς τα δεξιά: Χριστόπουλος Νίκος, Εμφιετζόγλου Πρόδρομος, Μιχαλακόπουλος Χάρης και Βαλεριάνος Αυγουστίνος

Με συμμετοχή δεκάδων πολιτών, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος “Πατριωτική Ένωση” στον Πύργο. Την κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ο οποίος και αναφέρθηκε σε βασικές προγραμματικές θέσεις του κόμματος, για θέματα Υγείας, Δικαιοσύνης, Τραπεζών κ.α.. Παρόντες, δίπλα τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, τον οποίο συνόδευε ο εκπρόσωπος τύπου Παναγιώτης Δούμας ήσαν και οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές Ηλείας κ.κ. Μιχαλακόπουλος Χάρης, Χριστόπουλος Νίκος και Βαλεριάνος Αυγουστίνος.

Το γραφείο, το οποίο βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Μπιζανίου και Σπετσών (έναντι του δικαστικού Μεγάρου της πόλης) θα είναι ανοικτό καθημερινά για να παρέχει πληροφορίες και υλικό σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου είχε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και συνδικαλιστικούς παράγοντες της περιοχής.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 120 χρόνια της ιστορικής εφημερίδος «Η ΠΑΤΡΙΣ».