Ο Κώστας Μάκαρης δυναμώνει στην Τίρυνθα. Μαζί του και ο Ευάγγελος Καρπατσέλης

118
Κώστας Μάκαρης με Βαγγέλη Καρπατσέλη

Οι πολιτικές και πολιτιστικές αναφορές του Ευάγγελου Καρπατσέλη είναι γνωστές στους κατοίκους της Τίρυνθας και όχι μόνον.

Ο ίδιος, πήρε τη απόφαση να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση εντασσόμενος στην ομάδα του Κώστα Μάκαρη, τον οποίο θεωρεί ως τον καταλληλότερο για να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του Δήμου Ναυπλιέων και ιδιαίτερα της Τίρυνθας.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΠΑΤΣΕΛΗ

«Φίλες, Φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες

    Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και με μεγάλο το αίσθημα ευθύνης, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κων/νο Μάκαρη.

   Προερχόμαστε από έναν τόπο με βαριά Αρχαιολογική, Ιστορική και Πολιτιστική κληρονομιά και όσον αφορά δε το τουριστικό κομμάτι και την τουριστική ανάπτυξη γενικότερα και τις ωφέλειες που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον, στα πλαίσια της οικονομικής ανάπτυξης είναι και το μεγάλο διακύβευμα για την νέα Δημοτική Αρχή.

  Θεωρώ ότι από κοινού με τον κ. Μάκαρη τόσο σε αυτόν τον τομέα όσο και στον τομέα διαχείρισης του Δήμου όπως απορρίμματα, ύδρευση, αποχέτευση, δημόσιο χρήμα περιβάλλον, πρόνοια πρέπει να είναι και οι πρώτες προτεραιότητες.

   Για αυτόν λοιπόν τον λόγο  οραματιζόμαστε, φιλοδοξούμε και είμαστε αποφασισμένοι να  αναδείξουμε τα προβλήματα προς  όφελος των Δημοτών μαζί  με τους Δημότες.

   Σας καλώ όλους μαζί μας μέσα από μια σχέση εμπιστοσύνης, να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε σελίδα για τον Δήμο μας».