Ο Γιώργος Κολιτσόπουλος (Αγία Τριάδα) υποψήφιος με τον Κώστα Μάκαρη

97
Γιώργος Κολιτσόπουλος με Κώστα Μάκαρη

Ένας ακόμη άνθρωπος της διπλανής πόρτας, με κοινωνική συνεισφορά και απόφαση να αφοσιωθεί στην υπηρεσία των συμπολιτών του, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μάκαρη.

Ο Γιώργος Κολιτσόπουλος, γνωστό στέλεχος των ΕΛ.ΤΑ και ποδοσφαιριστής, δημοσιοποίησε την απόφασή του με την εξής ανοικτή επιστολή:

“Αγαπητοί Συμπολίτες,

Πιστεύω ότι όλοι με γνωρίζετε κατ΄ αρχήν μέσα από την επαγγελματική μου ενασχόληση (υπάλληλος Ταχυδρομείου), αλλά και μέσα από τον χώρο του αθλητισμού (επί  20ετία έπαιζα ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο).

 Η συνεχής αυτή επαφή με την κοινωνία, μου συσσώρευσε μια τεράστια εμπειρία ώστε να μπορώ να διακρίνω καλύτερα τις ανάγκες ευρύτερα του Δήμου μας, αλλά ακόμη περισσότερο τις ανάγκες του Τοπικού Διαμερίσματος της Αγίας Τριάδας και στην οποία κατοικώ.

 Η Δημοτική Αρχή δυστυχώς δεν πραγματοποίησε τίποτα το άξιο λόγου, αντιθέτως η απραξία της δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Στην συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή δόθηκε τεράστιος χρόνος για να επιλύσει χρόνια προβλήματα τα οποία και ταλανίζουν την τοπική κοινωνία. Σε όλα τα αιτήματα της κώφευε, και αρκέστηκε απλώς στην διαχείριση αλλά και αυτή όχι με τον σωστό τρόπο.

  Γι’ αυτό λοιπόν αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα που μου απηύθυνε, ο γνωστός επιτυχημένος επιχειρηματίας Κων/νος Μάκαρης για συστράτευση, γιατί πιστεύω πλέον ακράδαντα, ότι είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα του τόπου μας.

  Δηλώνω λοιπόν ότι θα είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Κων/νου Μάκαρη».