Η επιχείρηση AGRO-TRUST συμμετέχει στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022»

83

Η επιχείρηση AGRO-TRUST Μελετητική Βασιλόπουλος Δημήτρης & Συνεργάτες συμμετέχει στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022», την μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, η οποία μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά στο περίπτερο μας No 15 ώστε να ενημερωθείτε αξιόπιστα για όλα τα προγράμματα αγροτών (Νέοι Αγρότες, Σχέδια Βελτίωσης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων, CLLD/Leader κ.α.) καθώς και για όλες τις Υπηρεσίες Οικονομοτεχνικών & Γεωργικών Μελετών, Διαχείρισης επενδυτικών προγραμμάτων (ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός Νόμος 4887/2022 κ.α. ) που σας παρέχει η AGRO-TRUST μελετητική Βασιλόπουλος Δημήτριος & Συνεργάτες με την μακρόχρονη πορεία της στο χώρο.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στο εργοστάσιο «Φραγκίστα» στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινές: 16:00 – 22:00,

Σαββατοκύριακο: 10:30 – 22:00