Αυξάνονται οι επικρίσεις και μειώνονται οι συμμετοχές στο Μαραθώνιο Ναυπλίου

281

Τώρα πια οι απαγορεύσεις λόγω κορωνοϊού τελείωσαν. Τελείωσαν μαζί τους και οι δικαιολογίες για την καθοδική πορεία των συμμετοχών στον Μαραθώνιο Ναυπλίου και στον Μαραθώνιο Άθλο.

Καιρός είναι να ξεκινήσουν οι απαντήσεις για το κόστος των εκδηλώσεων, τη στασιμότητά τους όσον αφορά το πρόγραμμα και την δημοσιοποίηση ΟΛΩΝ των δαπανών είτε από το δήμο, είτε από τον ΔΟΠΠΑΤ, είτε από το Ταμείο Χορηγών είτε… είτε… είτε….

Πόσα, από ποιους και σε ποιους.

Είναι τρεις απλές ερωτήσεις στις οποίες πρέπει να δοθούν απαντήσεις ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ. Διαφορετικά, και οι Μαραθώνιοι θα παρακμάζουν και οι φήμες για κακοδιαχείριση θα φουντώνουν και ο κόσμος θα λέει Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ και θα αναζητήσει τις διαφορετικές επιλογές που θα του προσφέρουν οι δημοτικές εκλογές, όποτε και αυτές γίνουν.

Αν τω μεταξύ, προς γνώση της δημοτικής αρχής και προσωπικά του Δημήτρη Κωστούρου παραθέτουμε δύο ενδιαφέροντα δημοσιεύματα.

Nafplionews.gr

https://nafplionews.gr/%ce%bd%ce%b1%cf%85%cf%80%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%b9-%ce%b7%cf%81%ce%b8%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%86%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%b5%ce%b9/

ΤΡΟΚΑΝΙ: https://www.facebook.com/profile.php?id=100084556306565

 

Υ.Γ. Με το θέμα έχει ασχοληθεί κατ’ επανάληψη και ο Μάνος Περράκης αλλά επαφίεται σε σας να αναζητήσετε τα εντυπωσιακά δημοσιεύματα που φιλοξένησε στον ΠΡΕΦΑΔΟΡΟ