Γράφει η Θέκλα Μεταξά. Ερευνήτρια-αστρολόγος.

Δεν υπάρχει μήνας χωρίς εκπλήξεις. Ολόκληρη αυτή η χρονιά είναι γεμάτη εκπλήξεις για αυτό και αναρωτιόμαστε όλη την ώρα γιατί μας συμβαίνει αυτό και γιατί μας συμβαίνει  εκείνο. Είναι πολύ δύσκολο να αναλύουμε κάθε φορά πώς επιδρούν πάνω μας οι πλανητικές ενέργειες και πραγματικά είναι και πάρα πολύ κουραστικό για εσάς που τα διαβάζετε. Για αυτό και θα ασχολούμαστε μόνο με τα πιο σοβαρά γεγονότα.

Και αυτός ο μήνας ο Νοέμβριος μέχρι να εκπνεύσει μας ετοιμάζει αρκετές ταραχές.. Θα ασχοληθούμε λίγο με τη νέα Σελήνη που θα γίνει στις 24 Νοεμβρίου.

Νέα Σελήνη λοιπόν στον Τοξότη στον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου, οίκος που ασχολείται με τις μετακινήσεις και την ενημέρωση  κυρίως.  ΝέαΣελήνη σε Σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Τοξότη, σίγουρα θα έχουμε πολλά νέα να ακούσουμε και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα είναι πάντα ευχάριστα. Το γεγονός ότι ο Αστέρας Αντάρης θα είναι κάπου εκεί κοντά με βάζει σε υποψίες ότι μπορεί αυτά τα γεγονότα να είναι πύρινα, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Θα το αναλύσουμε πιο κάτω. Το γεγονός δε ότι θα υπάρχει μία συμφωνία κυρίων με τριγωνική όψη ανάμεσα στους δύο πιο δυσμενείς πλανήτες, Άρη και Κρόνο δείχνει ότι οι καταστάσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι μάλλον αυστηρές και σκληρές. Ο Ποσειδώνας και ο Άρης σε κατάσταση φιλονικίας με τετράγωνη όψη μας προειδοποιούν για μολύνσεις λοιμώξεις, φάρμακα το λιγότερο που μπορούμε να υποθέσουμε, χωρίς να θέλουμε να είμαστε υπερβολικοί.  Θα πρέπει το μυαλό μας να πάει ακόμα και σε πυρηνικά ή ακόμα και σε πιο επικίνδυνες καταστάσεις. Ένα κοκτέιλ από ιούς εμφανίζεται στην ατμόσφαιρα. Και σίγουρα όλα αυτά δεν είναι προς όφελός μας.

ΑΝΤΑΡΗΣ

Ο Αντάρης είναι ένα αστέρι που αστρονομικά βρίσκεται στην καρδιά του Σκορπιού ..Είναι ένα διπλό αστέρι φωτεινό κόκκινο και  σμαραγδένιο πράσινο.  Αναφέρεται πολύ συχνά από τον Έλληνα αστρονόμο Πτολεμαίο τον Αλεξανδρινό του δεύτερου αιώνα, σαν ένα πολύ σημαντικό αστέρι, αντίπαλο ή και σύμμαχο πολλές φορές του Άρη .Στην Τετράβιβλο του, ο Πτολεμαίος το αναφέρει σαν σύμμαχο .Έχει σχέση με τις ανθρώπινες δραστηριότητες τις οποίες άλλες φορές προωθεί κι άλλες φορές τις πολεμάει.

Λέγεται ότι προετοιμάζει και εμψυχώνει τους ανθρώπους για αιματοχυσίες .Οι συμβουλές των αρχαίων αστρολόγων είναι, πως όταν εκεί κοντά βρίσκεται η Σελήνη ετοιμαστείτε για πόλεμο . Προωθεί τις τιμωρίες και την εκδίκηση, τα βασανιστήρια και τους περιορισμούς, τους εξορκισμούς και τους χωρισμούς. 

Ο  Αντάρης κάνει τους ανθρώπους σκληρούς και πεισματάρηδες. Τους δίνει στρατιωτικές δεξιότητες , Με τον Άρη τον οποίον άλλοτε ενισχύει και άλλοτε αντικαθιστά, μας επιφυλάσσει απρόσμενα γεγονότα . Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή , σχετίζεται με μικρά ή μεγάλα ατυχήματα κυρίως που έχουν να κάνουν με την όραση.

Εννοείται πως δεν θέλω να τρομοκρατήσω κανέναν πρέπει όμως να ενημερώσω. Όλοι παρατηρούμε ότι τα τελευταία χρόνια και κυρίως τους τελευταίους μήνες ,ξαφνικά γεγονότα τα οποία στην πλειονότητα είναι δυσάρεστα έως και τραγικά συμβαίνουν στις ζωές όλων μας. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις κινήσεις μας και τις αποφάσεις μας. Θα έρθουν και καλύτερες μέρες.  Να εκμεταλλευτούμε τις καλές μέρες που ο Δίας θα είναι δυνατός και να ζητήσουμε την προστασία του.

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Με πρωταγωνιστή τον Αδρακτά το Δημ. Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών

Με πρωταγωνιστή τον αντιδήμαρχο Κων. Αδρακτά, που εισηγείται τα 7 από τα 8 προς συζήτηση…

% μέρες πρίν

Περιμένοντας την επιστροφή της Κασσάνδρας

της Θέκλας Μεταξά Πέρασαν χρόνοι χιλιάδες, και η Κασσάνδρα που είχε πιει άφθονο νερό της…

% μέρες πρίν

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας ζητά Γραμματέα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας (ΙΣΑ) επιθυμεί να προσλάβει υπάλληλο για γραμματειακή υποστήριξη, σε έμμισθη θέση,…

% μέρες πρίν

Αύριο στο Τολό το μεγάλο ντέρμπι του Πανναυπλιακού για την άνοδο στην Γ Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πανναυπλιακός φιλοξενεί αύριο Κυριακή 12 Μαΐου στις 17:00 την ομάδα του Κερατσινίου στα πλαίσια…

% μέρες πρίν

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Οι τιμές κατέρρευσαν, οι Παραγωγοί αγωνιούν

Η ΔΕΣΑ (Διαρκής Επιτροπή Συνεταιρισμών Αργολίδας) διοργανώνει σύσκεψη με προσκεκλημένους τους Βουλευτές και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας την Τρίτη 14 Μαΐου…

% μέρες πρίν