Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με τον Κώστα Μάκαρη ΚΑΙ η Αγγελική Σωτηροπούλου

Eίναι πολύ γνωστή, στους Ναυπλιώτες, η Αγγελική Σωτηροπούλου. Το φωτεινό της πρόσωπο και το από ψυχής χαμόγελο που χαρίζει στους συνομιλητές της, δείχνουν την ειλικρίνεια που την διακρίνει στις σχέσεις της.

Μητέρα ενός κοριτσιού 12 χρονών και εργαζόμενη, αλλά με πάθος προσφοράς στα κοινά, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος Ναυπλίου και επέλεξε να συστρατευτεί με τον Κώστα Μάκαρη  και την αξιόλογη ομάδα που τον πλαισιώνει.

Ο Κώστας Μάκαρης, εκλεγόμενος Δήμαρχος «μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στο δήμο μας και στα δημοτικά διαμερίσματα και αυτό αποδεικνύεται από την ανιδιοτελή προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια», γράφει στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, την οποία παραθέτουμε στη συνέχεια.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

«Η αγάπη, ο σχεδιασμός, τα όνειρα για αυτό το δήμο σε συνδυασμό με τον άνθρωπο και τον ηγέτη αυτής της προσπάθειας, ήταν αυτό που με προέτρεψε να ακολουθήσω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον Κωνσταντίνο Μάκαρη.

Πραγματικά μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στο δήμο μας και στα δημοτικά διαμερίσματα και αυτό αποδεικνύεται από την ανιδιοτελή προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια.

Συστρατεύομαι μαζί με τα υπόλοιπα αξιόλογα μέλη της παράταξης υποστηρίζοντας τον ανοικτά, συμμετέχοντας στον συνδυασμό του.

Ελπίζω και πιστεύω ότι όλοι οι συμπολίτες μας θέλουν μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τον αγαπημένο μας δήμο».

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η Υγεία στην Ηλεία. Από εγκαίνια πάμε καλά….

γράφει ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος Έγινε λέει ανακαίνιση της Παιδιατρικής μονάδας στο Νοσοκομείο Κρεστένων. Και επειδή…

% μέρες πρίν

Για μια Ευρώπη των εθνών

 Γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ευρύτερα γνωστή στο κοινό ως «Κομισιόν») αποτελείται από…

% μέρες πρίν

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν