Τείχος προστασίας στα χρήματα των Δημοτών ύψωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου. Συντριβή Αντωνακόπουλου!  

156
Χάρης Μιχαλακόπουλος

Η μεθοδευμένη απουσία του Τάκη Αντωνακόπουλου, καθώς και Δημοτικών Συμβούλων προσκείμενων στον Δήμαρχο δεν εμπόδισαν την διεξαγωγή της συζήτησης και την λήψη απόφασης, (στο Δημοτικό Συμβούλιο) προς την οποία και υποχρεούται –πλέον- να συμμορφωθεί ο Δήμαρχος Πύργου.

Θέμα συζήτησης η απόφαση για ενεργειακή αναβάθμιση του οδοφωτισμού, σε όλο το εύρος του Δήμου. Μια απόφαση προς την οποία συμφωνούν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και εγκαλούν τον Δήμαρχο για σκόπιμες καθυστερήσεις και μεθοδεύσεις. Συγχρόνως εκφράζουν την κάθετη διαφωνία τους για τον τρόπο μεθόδευσης της υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου (τώρα πλέον είναι απαγόρευση).

Ο Δήμαρχος Πύργου είναι πολλοστή φορά που επιχειρεί να προωθήσει ονομαστικά τεχνολογίες και τρόπους πληρωμής, που σύμφωνα με την αντιπολίτευση δεν υπηρετούν τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών, αλλά ιδιωτικά συμφέροντα.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Χάρης Μιχαλακόπουλος, με δήλωσή του στο protagonistes.tv ξεκαθαρίζει την θέση της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑΓΕΝΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ” και καλεί τον Δήμαρχο Πύργου να συμμορφωθεί με τη νομιμότητα εφαρμόζοντας την ομόφωνη απόφαση του Δημ. Συμβουλίου.

Ολόκληρη η δήλωση Χάρη Μιχαλακόπουλου στον σύνδεσμο https://protagonistes.tv/itta-antonakopoulou-to-dim-symvoulio-pyrgou-ypsose-teichos-prostasias-sta-chrimata-ton-dimoton/