Με τον Κώστα Μάκαρη και ο Θ. Κοτίτσας

144
Κώστας Μάκαρης με Θ. Κοτίτσα

Η ανακοίνωση των 7 νέων και δραστήριων Δημοτών από το Δρέπανο, με την οποία γνωστοποιούσαν την απόφασή τους να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο του υπ. Δημάρχου Ναυπλιέων Κώστα Μάκαρη, αλλά και τους λόγους που τους οδήγησαν στην απόφαση αυτή, λειτούργησε ως “τελική ώθηση” στον γνωστό καθηγητή των ΤΕΙ Πελοποννήσου Θεόδωρο Κοτίτσα.

Με δήλωσή του ο γνωστός Οικονομολόγος, γνωστοποιεί και την δική του συστράτευση με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μάκαρη προκειμένου «να τερματιστεί η πολιτική της αδράνειας, της γραφειοκρατίας, και της παρακμής της αγαπημένης μας πόλης», όπως αναφέρει.

Ολόκληρη η δήλωση του Θ. Κοτίτσα

«Την 14η του μηνός Νοεμβρίου 2022 ημέρα Δευτέρα, είδα με μεγάλη ευχαρίστηση πολλούς ενεργούς πολίτες του Δρεπάνου να συντάσσονται με σχετική ανακοίνωσή τους, με την υποψηφιότητα του κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη, που ανακοίνωσε την κατάρτιση συνδυασμού με τον οποίο θα διεκδικήσει την Δημαρχία του Δήμου Ναυπλιέων στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.
Συμμερίζομαι απολύτως τους λόγους που ενεργοποιούνται υπέρ του. Είναι καιρός να τερματιστεί η πολιτική της αδράνειας, της γραφειοκρατίας, και της παρακμής της αγαπημένης μας πόλης, που είναι αναπόσπαστο τμήμα πλέον του Ιστορικού Δήμου Ναυπλιέων.
Συντάσσομαι λοιπόν και εγώ μαζί τους και προσφέρομαι να βοηθήσω την υποψηφιότητα του επιτυχημένου επιχειρηματία και κοινωνικού παράγοντα, κ. Μάκαρη, προκειμένου να αναδειχθεί μια νέα ελπιδοφόρα Δημοτική Αρχή.
Κοτίτσας Θεόδωρος
Πολιτικός Επιστήμονας-Οικονομολόγος
Καθηγητής ΙΕΚ Περιφέρειας Πελοποννήσου»