Η Πελοπόννησος της γεύσης, της παράδοσης και της σύγχρονης επιχειρηματικότητας στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2022

87

Διάσημα προϊόντα από ανθρώπους που βάζουν μεράκι, γνώση και αγάπη σε ό,τι κάνουν. Μεστά κρασιά, νόστιμα τυριά, γαλακτοκομικά, ζυμαρικά, βιολογικά προϊόντα, οπωροκηπευτικά, αλλαντικά, κρέατα, ψαρικά, ποτά, ελαιόλαδα και πολλά άλλα ενώνουν τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα με την πλούσια γαστρονομική παράδοση, δημιουργώντας το πιάτο της απόλαυσης.

Φώτης Δαμούλος. Πρόεδρος ΕΒΕ Αργολίδας

Οι τοπικές γεύσεις της Πελοποννήσου σίγουρα δεν θα αφήσουν κανέναν ντόπιο και κανέναν ταξιδιώτη ανικανοποίητο κι αυτό γιατί οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται – οι οποίες είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας – συνδυάζονται με τις διαρκείς επενδύσεις και την τεχνογνωσία των παραγωγών και των κτηνοτρόφων. Το τελικό αποτέλεσμα ενθουσιάζει!
Προϊόντα Π.Ο.Π., βραβευμένα brands και μοναδικά είδη που γνωρίζουν επιτυχία σε κάθε μέρος της Ελλάδας ενώ παράλληλα είναι εξαγώγιμα, αναπτύσσοντας σημαντικά την ελληνική οικονομία.
Η Έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2022” έχει ως στόχο να προβάλλει όλο τον καμβά της αγροτικής και κτηνοτροφικής επιχειρηματικής δραστηριότητας σε έναν χώρο. Οι παραγωγοί της Πελοποννήσου θα εκθέσουν τα προϊόντα τους, συνομιλώντας με το κοινό και προτρέποντας για συναρπαστικές γευστικές δοκιμές.
Ελάτε να ανακαλύψετε από κοντά τον γαστρονομικό πολιτισμό της Πελοποννήσου που θα σας ταξιδέψει σε απίστευτα γευστικούς προορισμούς!
Η Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2022 στην Αργολίδα πραγματοποιείται από 16 έως και 20 Νοεμβρίου 2022 στο Κτίριο Φραγκίστα, στο 4ο χιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου.

www.peloponnisosexpo.gr