Εργαζόμενοι και Συνταξιούχοι ενώνουν δυνάμεις για το Συλλαλητήριο της 9ης Νοεμβρίου

46
Κολεβέντης, Γαβρίλος, Παπαδημητρίου, Καρδαράκος, Μερμίγκης

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία, που αναμένεται να έχει και συνέχεια, οι Πρόεδροι 4 μαζικών φορέων Εργαζομένων και Συνταξιούχων της επαρχίας Άργους (Κολεβέντης, Καρδαράκος, Παπαδημητρίου και Γαβρίλος) συναντήθηκαν, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, για να συντονίσουν την συμμετοχή τους στο μεγάλο, Πανελλαδικό συλλαλητήριο της 9ης Νοεμβρίου 2022.

Από τις σύντομες δηλώσεις τους φαίνεται καθαρά πως τους ενώνουν τα κοινά προβλήματα της ακρίβειας και της φτωχοποίησης καθώς και η ανάγκη για κοινή δράση προκειμένου να ακουστούν από τους κυβερνώντες.

Παραθέτουμε συνοπτικά δηλώσεις τους και παραπέμπουμε στο protagonists.tv για όποιον θέλει να ακούσει τις πλήρεις δηλώσεις.

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας, Φώτης Κολεβέντης, δήλωσε «Μαζευτήκαμε γιατί τα προβλήματα που συναντούν οι συμπατριώτες που μας έχουν εκλέξει ως εκπροσώπους τους είναι κοινά. Την αφορμή την έδωσε το συλλαλητήριο της 9ης Νοεμβρίου στο οποίο και προτιθέμεθα να συμμετέχουμε όλοι».

Ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων της ΟΕΒΕ Άργους, Μιχάλης Παπαδημητρίου, δήλωσε: «Συμμετέχουμε και εμείς στο Συλλαλητήριο της 9ης Νοεμβρίου. Οι Συνταξιούχοι δεν έχουν άλλο τρόπο διεκδίκησης του δίκιου τους εκτός από τον αγώνα. Είμαστε χαρούμενοι γιατί βρήκαμε “κοινή περπατησιά” με τους άλλους φορείς στην προσπάθεια αυτή».

O Πρόεδρος των Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων Άργους –Μυκηνών, Νίκος Καρδαράκος, δήλωσε: «Συνταξιουχικά Σωματεία και Σωματεία εργαζομένων ενώνουμε τις δυνάμεις μας, με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας, για να διεκδικήσουμε την προσοχή της πολιτείας στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε».

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Άργους Μυκηνών, Θόδωρος Γαβρίλος, δήλωσε: «Ενώνουμε τις φωνές μας, εν όψει της Πανεθνικής Ημέρας Δράσης της 9ης Νοεμβρίου. Πρέπει να αντιδράσουμε στα φαινόμενα της ακρίβειας της αισχροκέρδιας και  της φτωχοποίησης».

Ο σύνδεσμος όπου μπορείτε να δείτε και να ακούσετε πλήρεις τις δηλώσεις είναι: https://protagonistes.tv/ergazomenoi-kai-syntaxiouchoi-enonoun-dynameis-gia-to-syllalitirio-tis-9is-noemvriou/