Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με τον Κώστα Μάκαρη ΚΑΙ η Αγγελική Σωτηροπούλου

133
Κώστας Μάκαρης με Αγγελική Σωτηροπούλου

Eίναι πολύ γνωστή, στους Ναυπλιώτες, η Αγγελική Σωτηροπούλου. Το φωτεινό της πρόσωπο και το από ψυχής χαμόγελο που χαρίζει στους συνομιλητές της, δείχνουν την ειλικρίνεια που την διακρίνει στις σχέσεις της.

Μητέρα ενός κοριτσιού 12 χρονών και εργαζόμενη, αλλά με πάθος προσφοράς στα κοινά, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος Ναυπλίου και επέλεξε να συστρατευτεί με τον Κώστα Μάκαρη  και την αξιόλογη ομάδα που τον πλαισιώνει.

Ο Κώστας Μάκαρης, εκλεγόμενος Δήμαρχος «μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στο δήμο μας και στα δημοτικά διαμερίσματα και αυτό αποδεικνύεται από την ανιδιοτελή προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια», γράφει στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, την οποία παραθέτουμε στη συνέχεια.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

«Η αγάπη, ο σχεδιασμός, τα όνειρα για αυτό το δήμο σε συνδυασμό με τον άνθρωπο και τον ηγέτη αυτής της προσπάθειας, ήταν αυτό που με προέτρεψε να ακολουθήσω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον Κωνσταντίνο Μάκαρη.

Πραγματικά μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στο δήμο μας και στα δημοτικά διαμερίσματα και αυτό αποδεικνύεται από την ανιδιοτελή προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια.

Συστρατεύομαι μαζί με τα υπόλοιπα αξιόλογα μέλη της παράταξης υποστηρίζοντας τον ανοικτά, συμμετέχοντας στον συνδυασμό του.

Ελπίζω και πιστεύω ότι όλοι οι συμπολίτες μας θέλουν μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τον αγαπημένο μας δήμο».