Το Documento πλήττει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με τη βοήθεια Νεοδημοκρατών

264

γράφει ο Νικηφόρος Λυκίδης

Μετά από ενημέρωση που είχε, από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο Χωρικός αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, συγκάλεσε σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων της ΔΑΟΚ (Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνοτροφίας), προκειμένου να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο για  τις εξελίξεις στο καυτό θέμα των αποζημιώσεων των Πορτοκαλλοπαραγών και να καθορισθεί νέα πολιτική αποζημιώσεων. Στην υπηρεσιακή σύσκεψη παρέστησαν ο Βουλευτή Γιάννης Ανδριανός και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαλτέζος, Σιδέρης, Γανώσης και Μαντζούνης. Στη σύσκεψη, λόγω του υπηρεσιακού της χαρακτήρα, δεν κλήθηκαν δημοσιογράφοι.

Ακολουθώντας τον βουλευτή Αργολίδας και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, που είχαν δώσει κοινή Συνέντευξη Τύπου λίγο νωρίτερα, σε μεγάλο ξενοδοχείο του Ναυπλίου, δύο φιλικοί προς αυτούς διαχειριστές ιστοσελίδων επιχείρησαν να παρακολουθήσουν την σύσκεψη αλλά δεν τους επετράπη η είσοδος με ενημέρωση ότι είχε υπηρεσιακό χαρακτήρα.

Κρίνοντας πως κακώς δεν τους επετράπη έγραψαν στις ιστοσελίδες τους σχόλια στα οποία, με βαρείς και άδικους χαρακτηρισμούς, απέδιδαν ευθύνες στον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας.

Τα σχόλια αυτά διοχετεύτηκαν από ενδιαφερόμενο, καταλλήλως και αστραπιαία, στην αντιπολιτευτική προς την κυβέρνηση εφημερίδα Documento. Το σχόλιο της εφημερίδας που δημοσιεύθηκε αμέσως, συνοδευόταν και από φωτογραφία που είχε παρθεί από την ιστοσελίδα parapolitikaargolida.gr. Είχε σαφή πολιτικό και ιδεολογικό αντινεοδημοκρατικό χαρακτήρα ξυπνώντας αντιΣαμαρικές μνήμες.

Αναρωτιέται κανείς, η όποια αντίθεση προς τον Νεοδημοκράτη Αντιπεριφερειάρχη δικαιολογεί το κόστος που υπέστη η Νέα Δημοκρατία, λόγω του τρόπου διαχείρισης του θέματος από ανθρώπους που διακηρύσσουν ότι είναι στελέχη της;

Νιώθει την ανάγκη να απαντήσει στο ερώτημα αυτό ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Αργολίδας κ. Γιάννης Μαλτέζος που εμφανίζεται ως ο τοποτηρητής του Κυρ. Μητσοτάκη;

Νικηφόρος Λυκίδης