Τζαρίμας και Καραγιάννη “χτίζουν” το ψηφοδέλτιο Ορφανού

519
Ορφανός (αριστερά), Καραγιάννη (κέντρο), Τζαρίμας (δεξιά)

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρης Ορφανός, όπως λένε οι φίλοι του «είναι και πρώτο παιδί» για βραδινή παρέα. Όπως λένε κάποιοι συνάδελφοί του είναι και καλός δικηγόρος και καλός συνδικαλιστής.

Το ερώτημα είναι αν είναι κατάλληλος και για Δήμαρχος (Αυτό αποδεικνύεται μόνο στην πράξη). Και πριν από αυτό αν είναι κατάλληλος για επικεφαλής παράταξης (Αυτό φαίνεται και κρίνεται από τους συνεργάτες που διαθέτει και τις ευθύνες που τους αναθέτει). Και πριν από αυτό αν μπορεί να συγκροτήσει συνδυασμό (Αυτό το έχουν αναλάβει οι καλύτεροί του).

Στο σημείο αυτό μπαίνει ο Γιάννης Τζαρίμας! Είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει -ουσιαστικά- να μοντάρει τον συνδυασμό του Ορφανού, μαζί με την Ντίνα Καραγιάννη.

Αστυνομικός και τ. Δημοτικός Σύμβουλος Μιδέας ο πρώτος, έμπορος εσωρούχων και τ. υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος με τον Πέτρο Τατούλη, η δεύτερη. Εκτός δημοτικού συμβουλίου αυτή την τετραετία ο Γιάννης Τζαρίμας, και εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου επίσης, η Ντίνα Καραγιάννη.

Προφανώς και οι δύο θα αγωνισθούν σκληρά για να εκλεγούν οι ίδιοι, παρά το ότι έχουν επωμισθεί ένα πολύ μεγάλο μέρος της ευθύνης ανεύρεσης υποψηφίων προκειμένου να συμπληρωθεί ο συνδυασμός του Δημήτρη Ορφανού.

Θα τα καταφέρουν; Έχουν τα ανάλογα προσόντα; Οι Ναυπλιώτες ψηφοφόροι θα ανταποκριθούν στις επιλογές που θα κάνουν οι δύο κορυφαίοι συνεργάτες του Δημ. Ορφανού; Το αποτέλεσμα θα δείξει.

Υ.Γ. Οι πρώτοι υποψήφιοι τους οποίους θα ανακοινώσει την Δευτέρα, μαζί με το όνομα του συνδυασμού του, ο Δημήτρης Ορφανός, δεν μπορούν να αποτελέσουν κριτήριο αξιολόγησης. Προφανώς, θα είναι οι καλύτεροι που μπορούσε να έχει και τους ρίχνει στην αρένα για να δημιουργήσει τις εντυπώσεις. Οι υπόλοιποι, αυτοί που θα φέρουν ο Γιάννης Τζαρίμας και η Ντίνα Καραγιάννη θα διαμορφώσουν την τελική εικόνα προς τον κόσμο. Αν δηλαδή θα υπάρξει μια αξιοπρεπής εκπροσώπηση την ώρα της εκλογικής μάχης.