Ο Δημήτρης Μπακέας διαπραγματεύεται με τον Δημήτρη Κωστούρο για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο

161

Η επαναφορά του εργολάβου Έντυ Μπουζαλά στους κόλπους της δημοτικής παράταξης Κωστούρου, αποτέλεσε το επιστέγασμα πολυήμερων διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο ανδρών. Επισφραγίσθηκε με μία ανακοίνωση του “ασώτου υιού”, η οποία συνοδευόταν από μια φωτογραφία που τραβήχτηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό, με φόντο ένα χωματουργικό έργο διαμόρφωσης δρόμου του Ναυπλίου.

Στην ανακοίνωση, που αναρτήθηκε και στην σελίδα της δημοτικής παράταξης Κωστούρου και στην προσωπική σελίδα του Έντυ Μπουζαλά (αλλά όχι στην προσωπική σελίδα του Δημήτρη Κωστούρου), δεν γίνεται καμία αναφορά στους λόγους που είχαν οδηγήσει στην διαγραφή του Έντυ από τον Κωστούρο και στις διαμάχες που είχαν επακολουθήσει μέχρι πρόσφατα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αντίστοιχη διαδικασία ακολουθείται με την προσέγγιση του Δημήτρη Μπακέα, η ανακοίνωση προσχώρησης του οποίου θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άντρες έδωσαν ήδη τα χέρια. Συμφώνησαν για «ψωμί και αλάτι» σε ότι αφορά στα όσα είχαν λεχτεί τον καιρό της διαγραφής Μπακέα, όπως επίσης και για τον μελλοντικό ρόλο του Δημήτρη Μπακέα στην περίπτωση νίκης στις Δημοτικές εκλογές αλλά και μέχρι την ώρα των εκλογών.

Νικηφόρος Λυκίδης

(Αναδημοσίευση από την σελίδα Τροκάνι)