ΝΙΚΑΣ: «Δεν είμαι μόνος μου! Οι αποφάσεις για την Περιφέρεια θα παρθούν μετά τις εθνικές εκλογές»

189
Παναγιώτης Νίκας

Η απάντηση του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα σχετικά με το αν θα είναι υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, διεκδικώντας εκ νέου την διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αποτελεί υπόδειγμα απάντησης που χαρακτηρίζεται από πολιτική εμπειρίας και σοφία.

Είπε όλα όσα έπρεπε να πει! Με ευπρέπεια, σεμνότητα, γνώση των δυνατοτήτων του και επίγνωση της πραγματικότητας. Δεν παρέλειψε να αναφέρει την ύπαρξη μιας πολυπληθούς ομάδας 100 περίπου αυτοδιοικητικών στελεχών «που έχουν συνδέσει την πορεία τους με τη δική του», ούτε να “ξεχάσει” να αναφερθεί στην ιδεολογικο-πολιτική του αναφορά.

Τέλος, μίλησε και για τον Πέτρο Τατούλη, προβλέποντας πως στις εκλογές της Περιφέρειας «δεν θα έχει κομματική στήριξη από πουθενά και ως εκ τούτου, ούτε συμμετοχή».

Η συνέντευξη, απ’ όπου αποσπάσαμε τις σχετικές δηλώσεις δόθηκε στην δημοσιογράφο Σοφία Μπαλή, και μεταδόθηκε από τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό Super tv.

Ολόκληρη η δήλωση του Παναγιώτη Νίκα στον σύνδεσμο https://protagonistes.tv/den-eimai-monos-mou-oi-apofaseis-tha-parthoun-meta-tis-ethnikes-ekloges/