Κώστας Μάκαρης: Στηρίζουμε τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και βοηθάμε να επιτελούν την αποστολή τους

93
Φωτογραφία αρχείου από την παράδοση ενός περιπολικού οχήματος, δωρεά Κώστα Μάκαρη, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

Την ημέρα της εορτής του Αγίου Αρτεμίου (προχθές), ημέρα κατά την οποία εορτάζει η Ελληνική Αστυνομία (και μαζί της όλοι οι νομοταγείς Πολίτες που έχουν εναποθέσει την ασφάλειά τους και την προστασία των περιουσιών τους στα χέρια των στελεχών της) κάποιοι το θυμήθηκαν και κάποιοι όχι.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων, Κώστας Μάκαρης, από το Μιλάνο της Ιταλίας όπου βρίσκεται προετοιμάζοντας πολιτιστικές συνέργειες μεταξύ των δύο πόλεων, έστειλε στα ΜΜΕ μια δήλωση που αποτελεί και ουσιαστικό Συμβόλαιο Τιμής μεταξύ της μελλοντικής δημοτικής αρχής και των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ στην Αργολίδα.

«Ο Δήμος Ναυπλιέων θα πρέπει να είναι κορυφαίος συμπαραστάτης στην Ελληνική Αστυνομία, στα στελέχη της και στις οικογένειές τους.  Δεσμεύομαι γι’ αυτό και θα το πράξω στο μέγιστο βαθμό, ζητώντας ταυτόχρονα την ανάλογη ανταπόδοση υπηρεσιών ασφάλειας προς τους Δημότες και τους επισκέπτες της πόλης. Δεν νοείται η ύπαρξη υλικοτεχνικών ελλείψεων στο σώμα ή προβλημάτων στις οικογένειες των προστατών της έννομης τάξης. Το παρελθόν μου στον τομέα αυτό εγγυάται την τήρηση των υποσχέσεών μας».