Κων/νος Χαρ.Τζιαμπάσης: «Θα είμαι στο πλευρό του κ. Κων/νου Μάκαρη»

111

Προετοιμάζοντας μια αναβαθμισμένη προσέγγιση στον τομέα “Πολιτισμός”, από αυτή της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, ο υπ. Δήμαρχος Ναυπλιέων Κώστας Μάκαρης δημιουργεί ομάδα ειδικών, η εκλογή των οποίων θα επιτρέψει  το ξεκίνημα μιας νέα εποχής στην καταγραφή του Ναυπλίου ως Δήμου με Πολιτιστική προσωπικότητα.

Ο γνωστός Αρχαιολόγος Κων/νος Χαρ. Τζιαμπάσης, ανακοίνωσε την συμμετοχή του στην παράταξη του Κώστα Μάκαρη.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΖΙΑΜΠΑΣΗ

«Ο κ. Κων/νος Μάκαρης γνωρίζοντας ήδη εδώ και χρόνια την επιστημονική μου ιδιότητα με προσέγγισε και μου ζήτησε την συμβολή μου πάνω σε θέματα αρχαιολογίας, αποκατάστασης και ανάδειξης μνημείων αλλά και θέματα που έχουν σχέση με την πολιτιστική κληρονομιά του Δήμου Ναυπλιέων και την ανάδειξη της, μια και όλα αυτά άπτονται άμεσα του επιστημονικού μου αντικειμένου ως αρχαιολόγου και ειδικού συμβούλου πολιτιστικής κληρονομιάς.

Βρίσκω πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο κ. Κων/νος. Μάκαρης, ένας δραστήριος και επιτυχημένος επιχειρηματίας με πλούσια κοινωφελή δράση, ασχολείται τόσο σοβαρά με θέματα ευαίσθητα όπως ο πολιτισμός και όπως διαπίστωσα μετά από τις συνεχείς επαφές που είχαμε, έχει συγκεκριμένο και σοβαρό όραμα για την πόλη του Ναυπλίου και όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου ως υποψήφιος δήμαρχος.

Θεωρώ ότι από αυτές τις πρωτοβουλίες και τις συνεργασίες μόνο θετικά πράγματα μπορούν να προκύψουν και ίσως μια ελπίδα για την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και καινοτόμες ευκαιρίες να εμφανιστούν για τον πιο ιστορικό δήμο της χώρας.

Σε αυτή την διαδρομή δεν διστάζω να πω ότι θα είμαι στο πλευρό του κ. Κων/νου Μάκαρη ώστε να προσφέρω ό,τι μου ζητηθεί σε αυτούς τους τομείς, εφόσον είναι μέσα στα πλαίσια των επιστημονικών μου δυνατοτήτων και δεν παραβαίνουν την ηθική μου ως επιστήμονα και ανθρώπου».