Απόλυτη ξεφτίλα κατόπιν εντολής του Δ΄ ΡΑΪΧ. Μας παίρνει και τα “ΣΩΒΡΑΚΑ” η Εφορία και δεν υπάρχει ούτε ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ούτε ΜΕΤΑΞΑΣ να πει ένα νέο ΟΧΙ

100

του Παύλου Δαγρέ*

Το ψήφισε και αυτό η Δημοκρατική …  Βουλή των δοσίλογων.

Οι αρμόδιοι Ελεγκτικοί Μηχανισμοί υποχρεώνονται -πλέον- να εισβάλουν στα σπίτια των πολιτών που οφείλουν στην Εφορία του ξενόδουλου κράτους, από 500 ευρώ και πάνω, και να ανοίγουν τα συρτάρια στις ντουλάπες για να κατάσχουν τα πάντα, ακόμα και τις «ΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ».

ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

Είναι όρος των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, υποστηρίζουν οι πολιτικοί και είναι υποχρεωμένοι να υπακούσουν λένε οι εθνοσωτήρες μας. Κατάσχουν πια, ακόμα και τα «ΣΩΒΡΑΚΑ» στους οφειλέτες του Δημοσίου, όρο τον οποίον είχε αποδεχθεί η προηγούμενη μνημονιακή Κυβέρνηση της ψευτοαριστεράς και εφαρμόζει σήμερα η επίσης μνημονιακή κυβέρνηση της ψευτοδεξιάς. Οι μνημονιακές όμως (πρώην και νυν) κυβερνήσεις της ψευτοαριστεράς και ψευτοδεξιάς που οφείλουν σε χιλιάδες συνταξιούχους εδώ και πέντε χρόνια συντάξεις και ΕΦΑΠΑΞ, τί τιμωρία θα πρέπει να υποστούν;

Εγκρίνουν σε ημέτερους που δηλώνουν επιχειρησιακό κεφάλαιο μόνο 5.000 ευρώ, επιχορηγήσεις 5.000.000 ευρώ (και είναι πολλοί αυτοί οι ημέτεροι). Επιχορηγήσεις από τα λεπτά των συντάξεων και των ΕΦΑΠΑΞ που παράνομα κατακρατούν και στερούν από τους συνταξιούχους.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

Σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν συμβαίνουν αυτά τα ΤΡΑΓΙΚΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ

Έναν αιώνα πριν, και πλέον, οι Αθηναίοι που βίωναν τότε, όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες, ημέρες παρακμής -όπως σήμερα- εξαιτίας των ανίκανων και διεφθαρμένων πολιτικών, μετέβησαν στους στρατώνες στο ΓΟΥΔΙ  και απαίτησαν από τους στρατιωτικούς να παρέμβουν στην πολιτική ζωή του τόπου για να απαλλαγεί η Χώρα από τους Εθνοκτόνους πολιτικούς.

Μιλάμε για το 1909.

Η Εθνοσωτήρια αυτή στρατιωτική επέμβαση άνοιξε τον δρόμο για τον αμέσως επόμενο Ελληνικό θρίαμβο με τον διπλασιασμό εδαφικά της Ελλάδας με τους Βαλκανικούς πολέμους που ακολούθησαν.

Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή και σήμερα να επαναληφθεί;

Μήπως;;;

ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ “ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ”

ΤΗΛ. 6943570958