Έτοιμο το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μάκαρη στη Νέα Τίρυνθα. Τα ονόματα των 6 υποψηφίων

353

Με μία απρόσμενη κίνηση ο Κώστας Μάκαρης ανακοίνωσε χθες ολόκληρο το ψηφοδέλτιο της Νέας Τίρυνθας. Έδειξε έτσι πως μπορεί και θέλει να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στον εκλογικό Μαραθώνιο που έχει ξεκινήσει στον Δήμο Ναυπλιέων. Την ίδια στιγμή ο κύριος αντίπαλός του, Δημήτρης Κωστούρος, σε μια κίνηση που προδίδει άγχος, προχώρησε (αντισταθμιστικά) στη δημοσιοποίηση μιας απλής ανακοίνωσης συστράτευσης (και όχι υποψηφιότητας) του Παναγιώτη Θεοδωρακίδη.

Η αιφνιδιαστική κίνηση του Κώστα Μάκαρη να περάσει από την απλή ανακοίνωση ενός υποψηφίου στην εμφάνιση ολόκληρου του ψηφοδελτίου της Νέας Τίρυνθας, δείχνει ότι η επιχειρηματική του εμπειρία τον βοηθά να λειτουργεί έξω από τα συμβατικά καλούπια ενός εκλογικού αγώνα και προφανώς, εκτός παλαιοκομματικών και συμβατικών λειτουργιών στη μελλοντική διοίκηση του δήμου.

Στην ανακοίνωση των υποψηφίων που υπογράφουν οι έξη τονίζεται ότι οδηγήθηκαν στην απόφαση αυτή «…απογοητευμένοι από την απραξία της Δημοτικής Αρχής, η οποία τίποτα το άξιο λόγου δεν εκτέλεσε στο Δημοτικό Διαμέρισμά μας» και ότι θα αγωνιστούν «…πιστεύοντας ότι η ΝΙΚΗ του Κώστα Μάκαρη θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα των Δημοτικών πραγμάτων και θα δώσει στον Ιστορικό μας Δήμο νέα πνοή, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και της δικής μας περιοχής».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ 6

«Εμείς οι υπογράφοντες την παρούσα ανακοίνωση, ενεργοί πολίτες της κοινότητας της Νέας Τίρυνθας, είμαστε απογοητευμένοι από την απραξία της Δημοτικής Αρχής, η οποία τίποτα το άξιο λόγου δεν εκτέλεσε στο Δημοτικό Διαμέρισμά μας, παρότι είναι σε όλους γνωστή η μεγάλη παραγωγική της δυνατότητα αλλά κυρίως η Αρχαιολογική, Ιστορική και Πολιτιστική της κληρονομιά.

Στα επανειλημμένα διαβήματα των κατοίκων της περιοχής μας αντιμετωπίσαμε απόλυτη απραξία και σιωπή.

Δεδομένου δε ότι δώσαμε στη Δημοτική Αρχή πολύ χρόνο για να πραγματοποιήσει τα αιτήματα μας, αυτή αρκέστηκε στην διαχείριση  και μάλιστα όχι με άψογο τρόπο των υφισταμένων, χωρίς να αξιοποιήσει περαιτέρω τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.

Γι΄ αυτό δηλώνουμε ότι στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές θα στηρίξουμε το ψηφοδέλτιο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Κων/νου Μάκαρη, ενός δραστήριου και επιτυχημένου επαγγελματία με κοινωφελή δράση, που έχει δώσει επανειλημμένα εξετάσεις με τις άμεσες αποτελεσματικές του παρεμβάσεις, πιστεύοντας ότι η ΝΙΚΗ του θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα των Δημοτικών πραγμάτων και θα δώσει στον Ιστορικό μας Δήμο νέα πνοή, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και της δικής μας περιοχής».

Οι υπογράφοντες

Γεωργόπουλος Παναγιώτης

Γκολέμη Κατιαλένα

ΠαναγήΣάββα Μαρίνα

Παύλου Μιχάλης

Ψύχας Παναγιώτης

Σμυρνιωτάκης Δημήτριος