Τι δήλωσε για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο υπ. Δήμαρχος Ναυπλιέων Κώστας Μάκαρης

97

Ο Κώστας Μάκαρης παρακολούθησε την παρέλαση προς τιμή των πρωτεργατών του ΟΧΙ και των Ηρώων του Έπους του 1940, από τον χώρο των επισήμων, στο Ναύπλιο.

Μαζί του, το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που έχουν αναγγείλει ότι θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό του με στόχο να φέρουν μια Νέα Εποχή για την τελματωμένη πρωτεύουσα της Αργολίδας.

Οι δημοσιογράφοι, του ζήτησαν να προβεί σε δηλώσεις, όπως έκαναν και με τους σημαντικότερους Επώνυμους που παρέστησαν στην παρέλαση και ο ίδιος ανταποκρίθηκε άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Κώστας Μάκαρης απέφυγε να κάνει δηλώσεις μικροπολιτικής αναφερόμενος στο Ναύπλιο την δημοτική αρχή του οποίου διεκδικεί αλλά αναφέρθηκε σε θέματα που είχαν σχέση με την ουσία της Επετείου του ΟΧΙ. Την ανάγκη ύπαρξης αποτρεπτικής ισχύος, την θέληση για αντίσταση στην όποια προσπάθεια επιβουλής και στην αναβάθμιση των αμυντικών δυνατοτήτων των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

Η δήλωση του Κώστα Μάκαρη στον σύνδεσμο https://protagonistes.tv/ti-dilose-gia-tin-epeteio-tis-28is-oktovriou-o-yp-dimarchos-nafplieon-kostas-makaris/