“Πελοπόννησος ΕΧΡΟ”.  Το Επιμελητήριο Αργολίδας απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στην έκθεση

47

Με σκοπός είναι να αποκομίσουν οι εκθέτες τα μέγιστα δυνατά επιχειρηματικά οφέλη, μέσω νέων εμπορικών συναντήσεων – επαφών και σύναψης νέων εμπορικών συμφωνιών, πραγματοποιείται από 16 έως 20 Νοεμβρίου 2022 η έκθεση “Πελοπόννησος ΕΧΡΟ”.
Η «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ», θα φιλοξενηθεί στον χώρο του εργοστασίου Φραγκίστα, στη Δαλαμανάρα του Δήμου Άργους Μυκηνών, με οργανωτική ευθύνη του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου. Μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο στην Πελοπόννησο αλλά και την υπόλοιπη χώρα στους παρακάτω τομείς:
-Τρόφιμα – Ποτά – Αγροδιατροφή
-Οικιακός & Επαγγελματικός Εξοπλισμός – Δόμηση
-Ενέργεια – Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας – Τεχνολογία Περιβάλλοντος
-Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική
-Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά
-Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ
-Υπηρεσίες Υποστήριξης ΜΜΕ – Βιοτεχνικές Δραστηριότητες

Οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις παράλληλες γαστρονομικές εκδηλώσεις της έκθεσης να γνωρίσουν τα παραδοσιακά Πελοποννησιακά προϊόντα και να δοκιμάσουν τη γνήσια Αργολική Κουζίνα.
Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, στηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, τον Δήμο Ναυπλιέων και βρίσκεται υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Την οργάνωση και διαχείρισή της έκθεσης έχει αναλάβει η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Αργολίδας, με ανάδοχος την εταιρεία PROEXPO.
Τα περίπτερα θα αναπτυχθούν σε ωφέλιμο εκθεσιακό χώρο 4.000 τ.μ. Για την εξυπηρέτηση εκθετών και επισκεπτών υπάρχει διαμορφωμένος χώρο στάθμευσης 40 στρεμμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αναπτυξιακή Επιμελητηριακή Αργολίδας στα παρακάτω στοιχεία:
Διεύθυνση: Επιμελητήριο Αργολίδας, Κορίνθου 23, Άργος
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2751067216 και 2751067663
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας: Δανούσης Μανώλης και Κουλεντιανός Γιάννης.
Ε – mail: epanmke@gmail.com
websites: www.arcci.gr