ΠΑΣΟΚ: Νέο ξεκίνημα με βάση τα προβλήματα της κοινωνίας

69
Λαπαθιώτη, Κοντοθανάση, Κουκουδάκη και Πουλάς

Παλιές καλές μέρες θυμήθηκε το ΠΑΣΟΚ στην χθεσινή συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου. Η αίθουσα γέμισε από στελέχη που είχαν το στοιχείο του ενθουσιασμού και ήρθαν από όλα τα μέρη της Αργολίδας με την Ερμιονίδα να δίνει εντυπωσιακό παρόν.

Στην αρχή της συνεδρίασης υπήρξαν τοποθετήσεις κατά σειρά από την γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αγγελική Κοντοθανάση, την συντονίστρια της Τοπικής Οργάνωσης Ναυπλίου Γιούλα Λαπαθώτη, και τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Πουλά.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Μάρα Κουκουδάκη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη Η Μάρα Κουκουδάκη αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις και μετέφερε τις θέσεις του ΠΑΟΚ για το ενεργειακό και άλλα κρίσιμα ζητήματα.
Συζητήθηκαν ζητήματα οργανωτικά και οι τοποθετήσεις που έγιναν από νέα και παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν ως κοινά στοιχεία την αισιοδοξία για την επανεκκίνηση του ΠΑΣΟΚ και κοινό αίτημα την οργάνωση σε νέα βάση που να ασχολείται με τα προβλήματα της κοινωνίας.
Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ απέφυγαν να αναφερθούν στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.