Να δοθεί στους μετανάστες η φροντίδα που τους αξίζει, από αυτούς που τους αγαπάνε πιο πολύ

Χάρης Μιχαλακόπουλος

Του Χάρη Βασιλείου Μιχαλακόπουλου

Το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, ταλανίζει τη χώρα μας εδώ και χρόνια. Είμαστε (υποτίθεται) τα ανατολικά σύνορα της Ε.Ε, καθώς και μέρος των νότιων συνόρων της, μαζί με τις άλλες Μεσογειακές χώρες.

Το σύνολο των παράνομων μεταναστών είναι από Αφρική και Ασία. Άνθρωποι που ουδεμία σχέση έχουν με την Ελληνική ή την Ευρωπαϊκή κουλτούρα. Φυσιολογικά λοιπόν δεν προσαρμόζονται εύκολα ή καθόλου στο δικό μας τρόπο ζωής, ενώ αντίθετα με μια περίεργη ανοχή των αρχών της Ε.Ε θέλουν να προσαρμοστούμε εμείς σε αυτούς!. Θέλουν δηλαδή να μετατρέψουν την Ευρώπη σε Ασία και Αφρική, από εκεί δηλαδή που οι ίδιοι έφυγαν γιατί δεν τους άρεσαν οι συνθήκες.

Παράλληλα ένα τρελό οικονομικό πανηγύρι στήθηκε από την ίδια την Ε.Ε και διάφορους Διεθνείς Οργανισμούς. Ξεφύτρωσαν επίσης διάφορες ΜΚΟ και άλλες οργανώσεις, που τρώνε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ και δολλαρίων, στο όνομα του «ανθρωπισμού» και της «αλληλεγγύης».

Προφανώς και αυτά τα λεφτά λείπουν από τους Ευρωπαίους πολίτες, προφανώς και αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν εν τέλει να δαπανηθούν στις χώρες προέλευσης των «μεταναστών», έτσι ώστε να καλυτερέψουν εκεί οι συνθήκες και να μην αναγκάζεται να διχασθεί η κοινωνία της Ευρώπης, ούτε να αναγκάζεται ο Ευρωπαίος πολίτης να νιώθει πλέον ξένος στη χώρα του ή σε κατάσταση πολιορκίας και πολέμου.

Σήμερα, με την άπλετη βοήθεια των ΜΜΕ και με χορό εκατομμυρίων που επιχορηγούνται, οι Ευρωπαίοι (και οι Έλληνες) χωρίστηκαν με μια νέα νοητή γραμμή. Στους «αλληλέγγυους» που θέλουν το «καλό» του κάθε μετανάστη (και φυσικά της τσέπης τους)  και στους «ρατσιστές» που θέλουν να μείνουν οι χώρες τους και οι ζωές τους όπως ήταν και να μην μετατραπούν σε Ασιο-Αφρικάνικες αποικίες.

Στην Αμερική λοιπόν βρήκαν μια πολύ ωραία λύση. Στέλνουν τους ανθρώπους αυτούς στα σπίτια αυτών που (στα λόγια τουλάχιστον) τους «αγαπάνε» πιο πολύ.

Ο Ντε Σάντις (Κυβερνήτης της Φλόριδα) έστειλε δύο αεροπλάνα μεταναστών στο Μάρθας Βίνεγιαρντ την Τετάρτη. Το Μάρθας Βίνεγιαρντ είναι ένα νησί που βρίσκεται στη Μασαχουσέτη και αποτελεί δημοφιλές θέρετρο ευπόρων. Επίσης την περασμένη εβδομάδα, ο Γκρεγκ Άμποτ (Κυβερνήτης του Τέξας) έστειλε περίπου 75 μετανάστες στο Σικάγο. Πολιτείες όπως το Τέξας και η Αριζόνα έχουν στείλει χιλιάδες ανθρώπους σε πόλεις όπως το Σικάγο, η Νέα Υόρκη και η Ουάσιγκτον, τις οποίες κατηγορούν ότι δεν εφαρμόζουν πλήρως τους νόμους περί μετανάστευσης.

Αφού λοιπόν οι «προοδευτικοί» κατηγορούν τους μη «προοδευτικούς» ως μη «αλληλέγγυους», έστειλαν τους ανθρώπους αυτούς να τους αναλάβουν οι «αλληλέγγυοι» και να ζήσουν μαζί τους. Όμως η αντιπρόεδρος της Αμερικής Καμάλα αντέδρασε!!!. Ίσως επειδή μερικοί από αυτούς κατασκήνωσαν κοντά στο σπίτι της. Ξαφνικά κόπηκε το «αλληλέγγυο» πνεύμα της και απειλεί τους Κυβερνήτες Τέχας, Αριζόνα και Φλόριδα με δικαστικές διώξεις!

Εδώ κάπου σταματάει το άρθρο και αρχίζει η Ελληνική κωμωδία με τον Γκιωνάκη να ρωτάει «Τι Θέτε τέλος πάντων;»

Δείτε και εδώ

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν

Συνάντηση 6 χορωδιών στο Άργος

Όταν πριν από τρία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία…

% μέρες πρίν

Καλές εντυπώσεις από τον Ημιμαραθώνιο Επιδαύριο δρόμο

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία…

% μέρες πρίν

Αναγέννηση Πύργου: Έφερε 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα

Με επτά μετάλλια, (τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) επέστρεψε η αποστολή της “Αναγέννησης…

% μέρες πρίν

ΠΥΡΓΟΣ: Συνεχίζονται τα χρήσιμα έργα και σχεδιάζεται το μέλλον

Με έργα προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ (οι συμβάσεις των οποίων υπεγράφησαν την Τρίτη 14η Μαΐου…

% μέρες πρίν

Συμφωνούμε … διαφωνώντας

γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Τα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα…

% μέρες πρίν