Ποινικά «καμπανάκια» ηχούν για αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες

494

Το Εφετείο Πατρών αποφάσισε οριστικά υπέρ του Δήμου Πύργου στην υπόθεση της συν-διαχείρισης των απορριμμάτων  στο Ποτόκι, με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Το Εφετείο εκδίκασε περίπου 1.000.000 ευρώ σε οφειλή που αφορούσε στην περίοδο της θητείας του δημάρχου Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλου, μετά από την αναφορά και το ψάξιμο της υπόθεσης από τον τέως Γ.Γ Χάρη Αντύπα.

Η αναφορά στο σκεπτικό ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν προσπάθησε ούτε να στοιχειοθετήσει, ούτε να αναζητήσει την εν λόγω οφειλή, αλλά κυρίως ούτε και να ενημερώσει την δημοτική αρχή Λιατσή, αναμένεται να επιφέρει ποινικές εξελίξεις (οι οποίες πιθανότατα θα επιταχυνθούν μετά από αυτή την απόφαση) και θα εξεταστούν οι ευθύνες αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Κάποιοι αιρετοί δε είναι σε θέση ευθύνης και στη νυν Δημοτική Αρχή Τάκη Αντωνακόπουλου και αναμένονται οι κινήσεις που θα γίνουν από τον ίδιο.

Υ.Γ. Υπάρχουν και άλλες σοβαρές υποθέσεις που σύντομα θα εκδικασθούν και αφορούν τον/τους ίδιους αιρετούς ή υπηρεσιακούς παράγοντες…

ΠΗΓΗ: https://www.ilialive.gr