Παραίτηση με αιχμές για την συμπεριφορά του Αντιδήμαρχου Παιδείας

359

Κλυδωνισμών συνέχεια στις σχέσεις του Δήμου Πύργου με την κοινωνία.

Αντωνακόπουλος-Πλεμμένος

Με μια ανακοίνωση παραίτησης, που δεν αφήνει καμία αμφιβολία, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας Αντωνία Μπρη, εξηγεί τους λόγους αξιοπρέπειας αλλά και ουσίας, που δεν της επιτρέπουν, αυτής και του Συλλόγου, να συνεργάζονται πλέον με τον συγκεκριμένο Αντιδήμαρχο (Πλεμμένο Ιωάννη) και φυσικά με το Δήμαρχο Τάκη Αντωνακόπουλο, που τον «καλύπτει» στις ενέργειες του.

ΠΡΟΣ
Δήμαρχο Πύργου
κ. Π. Αντωνακόπουλο
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πύργου
κ. Επ. Κυριαζή
Αντιδήμαρχο Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Δήμου Πύργου
κ. Ι. Πλεμμένο
Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πύργου
Μέλη Δ.Σ. Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πύργου

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Αντωνία Μπρη

Κατόπιν όσων έχουν συμβεί μεταξύ του Αντιδήμαρχου Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πύργου και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, τον οποίο νομίμως εκπροσωπώ ως Πρόεδρος του Δ.Σ., ζητώ, δια της παρούσης, να δεχθείτε την παραίτησή μου από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πύργου στην οποία το Δημοτικό Συμβούλιο με όρισε ως μέλος της.

Η επίθεση που δέχτηκε ο Σύλλογος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πύργου μέσω ανάρτησής του σε κοινωνικό δίκτυο και όσα εν συνεχεία ειπώθηκαν από τον ίδιο εναντίον του ΣΕΠΕ Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά και εμού προσωπικά, μιλώντας για στήριξη προς το πρόσωπό μου ως διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου, αφήνοντας περιθώρια να εννοηθεί οποιασδήποτε μορφής συναλλαγή μεταξύ μας, με θίγουν τόσο ως Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας όσο και ως πρόσωπο.

Είναι, ίσως, ο μόνος τρόπος να αποκατασταθεί το κύρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, το οποίο εκπροσωπώ ως Πρόεδρος, μετά τις αναίτιες και αδικαιολόγητες επιθέσεις του Αντιδήμαρχου Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πύργου, στον οποίο απευθυνθήκαμε με εντιμότητα και ήθος, επιχειρηματολογώντας για όσα μας έθιξαν.

Είναι, τέλος, ο μοναδικός, ίσως, τρόπος να γνωρίσω προς πάσα κατεύθυνση πως ούτε ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας ούτε και ως πρόσωπο ανέχομαι ανάρμοστες συμπεριφορές που θίγουν το κύρος, την αξιοπιστία και την προσωπικότητά μου.

Πύργος, 25 Σεπτεμβρίου 2022

Πηγή: https://www.odigos.gr